Tv Shqip Live - Albanian Tv

Tv Shqip Live - Albanian Tv - Android Mobile Analytics and App Store Data Tv Shqip Live - Albanian Tv - Android Mobile Analytics and App Store Data Tv Shqip Live - Albanian Tv - Android Mobile Analytics and App Store Data Tv Shqip Live - Albanian Tv - Android Mobile Analytics and App Store Data Tv Shqip Live - Albanian Tv - Android Mobile Analytics and App Store Data

Description

Albanian Tv Streaming App

Albanian:

Shikoni kanalet me te famshme shqiptare live nga telefoni juaj. Me nje klikim te thjeshte mund te ndiqni lajmet, muziken dhe tere transmetimet e televizioneve me te famshme shqiptare live.

NGa ky moment deri ne versionin tjeter, ky app do te jete pa reklama. Nderkohe do te ndertohet app i ri, me me shume kanale dhe funksionalitete.

What's new

- nderrim i reklamave, shume perdorues jane anuar se kishin malware apo programe te cutitshme, tani po kalojme tek nje kompani me serioze

Revenue Estimate

Get downloads and revenue estimates for this app with a premium subscription to Intelligence.

Versions

3.3Oct 19, 2014Current version
-Nov 03, 2012Initial release

Average Ratings

All Versions - 4.1 - 2,158 ratings
(1,372)
(235)
(168)
(95)
(288)
Updated on Oct 30, 2014

About

OS: 2.1 and up

Size: 12.4 MB

Category: Media & Video

Content Rating: Low Maturity

In-App Purchase: No

Installs: 100,000 - 500,000

App ID:  com.aldroid.tvshqip  [Copy]