TiBO TV

发行商: Saimir Gora
评价: 还没有评级
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中TiBO TV 的下载量历史排名。
排名历史显示TiBO TV在TV Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪TiBO TV在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - TV Store - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

TiBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TiBO box apo TiBO Smart TV.

TiBO ​TV ​është për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret me internet WiFi apo 3G/4G.
Partner zyrtar me Digitalb, Tring, Klan, RTSh dhe të gjithë kanalet Shqiptare të rajonit.
​​​
ÇFARË SHIKON ME TiBO MOBILE?

​​Me TiBO Mobile, ke televizionin me vete kudo. Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TiBO Mobile mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restoran, plazh, etj.

​​Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni “LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Paketa e abonimit përfshin kanale të përzgjedhura nga paketa DIGITALB Premium me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë si dhe kanale sportive dhe sport live mundësuar nga platforma SUPERSPORT, etj.

Me “Catch Up” mund të shikoni të gjitha programet e preferuara dhe pasi të kenë përfunduar pasi në Live TV gjeni regjistrimin automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekur nga të gjithë bashkatdhetarët.

Paketa e abonimit përfshin dhe Video on Demand me një galeri të pasur me evente për të rritur e për fëmijë, si edhe humor, koncerte etj. Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.

Vëmendje:
• TiBO TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 4 mbps.

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Operatorët tanë janë në dispozicion online Non-Stop 24/7
FB / Twitter / Instagram / Skype: tiboiptv
Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@tibo.tv

EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。