App 排行榜

查找应用

Popsi og Krelle

发行商: Popsi TV
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看Popsi og Krelle在中国的下载排名历史。

排名历史显示Popsi og Krelle在TV Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Popsi og Krelle在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Popsi TV er TV-kanalen med indhold for de mindste. Vi laver TV for de 1- til 5-årige uden reklamer eller afbrydelser. På kanalen har vi samlet alle videoerne med Popsi og Krelle, og hver fredag viser vi "Klokken 5".

Vi brænder for at skabe masser af glæde hos børn – særligt de mindste 0-5 år. Danmark har en utrolig stor og dejlig børnemusik-sangskat, og vi elsker at synge både de nye og de gamle sange, som både forældre og bedsteforældre kan synge med på. Og så er der fagterne. Børn elsker fagter, og fagterne har mange andre fordele, når man skal lære nye tekster og i det hele taget bare blive bedre til at tale.

Vi har en baggrund i musik- og komponistbranchen, så derfor kommer der også flere og flere af vores egne sange på repertoiret.

For at få adgang til alle funktioner og indhold kan du abonnere på en månedlig basis med et automatisk fornyelse af abonnement lige inde i appen. * Prisfastsættelsen kan variere efter område og vil blive bekræftet før køb i appen. Abonnementer i appen fornyes automatisk ved afslutningen af deres cyklus.

* Alle betalinger betales via din iTunes-konto og administreres muligvis under Kontoindstillinger efter den første betaling. Abonnementsbetalinger fornyes automatisk, medmindre de deaktiveres mindst 24 timer før afslutningen af den aktuelle cyklus. Din konto debiteres for fornyelse mindst 24 timer inden afslutningen af den aktuelle cyklus. Enhver ubrugt del af din gratis prøveperiode fortabes ved betaling. Annulleringer opstår ved at deaktivere automatisk fornyelse.

Servicevilkår: https://www.popsi.tv/pages/betingelser
Fortrolighedspolitik: https://www.popsi.tv/pages/privacy-policy

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Popsi og Krelle 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。