欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Bogga Klokke norsk: Lær klokka以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Bogga Klokke norsk: Lær klokka

发行商: Boggatap
评价:
价格: 4.78 USD

应用排名历史

查看 奥地利 中Bogga Klokke norsk: Lær klokka 的下载量历史排名。
排名历史显示Bogga Klokke norsk: Lær klokka在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Bogga Klokke norsk: Lær klokka在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Android - 奥地利
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Lær barna klokka på NORSK - på en ny, enkel og gøyal måte! Bogga Klokke er en norskprodusert, digital leke og et fargerikt hjelpemiddel for å lære tiden. Anbefalt av Kiddly.no og Tek.no.

Her kan barna utforske alle sidene ved klokka, og lære å tyde timer og minutter. Perfekt for lek og undervisning i barnehage og skole, så vel som hjemme.

Appen er skreddersydd norske forhold siden vi leser klokka på en annen måte enn for eksempel i England - vi sier f.eks. ikke 20 minutter over tre, men ti på halv fire. Barna blir kjent med klokka på en interaktiv og intuitiv måte: Snurr på viserne, lytt til klokkeslett, se hvordan dag og natt endrer seg og lær sammenhengen mellom analog og digital klokke.

INNEHOLDER:
• Fargerike, interaktive klokker
• Søt figur som forklarer inngående om klokka på norsk
• Illustrert bok om klokka
• Puslespill der du setter sammen en klokke
• Fargeskrin for å fargelegge klokka, samt kamera for å ta bilde
• Ikke noe stress, bare lek og oppdager-moro
• Originalt, fargerikt design
• Ingen tredjeparts reklame
• Ingen "Kjøp i Program"

Bogga Klokke er en app fra prisbelønte, norske Boggatap og passer barn fra 4 år og oppover. Morsom og enkel, med fokus på det pedagogiske - uten forstyrrende elementer som reklame.

OM BOGGATAP:
Boggatap er et lite, uavhengig spillstudio med hovedsete i Oslo. Vi spesialiserer oss på apper for barn, gjerne med en pedagogisk vri. Målet er å skape læring gjennom kreativ atspredelse - digitale leketøy som skal invitere både barna og foreldrene til å leke sammen. Boggatap fokuserer på trygg og inpirerende lek og har derfor verken tredjeparts reklame eller "kjøp i app"-ordninger. Vi samler heller ikke inn noe personlig data fra brukeren. De eneste lenkene til internet finner inne i "foreldre-sonen" som er sikret med en "foreldre-lås", altså utenfor barnas umiddelbare rekkevidde. Boggataps apper er med i "KNOW what's inside" - et program skapt av MOMs with apps og ACT som er en redaksjon av foreldre og pedagoger som leter etter trygge apper for barn, fri for reklame.

VI LYTTER
For å lage gode pedagogiske apper, er vi helt avhengig av innspill fra dere. Gi oss gjerne stjernevurderinger for å fortelle oss og andre når vi gjør en god jobb, og kom med tilbakemeldinger på tanker og innspill på forbedringer til contact@boggatap.com.

学炒股 lære nauka zegara пдн

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Bogga Klokke norsk: Lær klokka 的看法。
3.7
6 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。