Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor

发行商: ACA Developers
评价:
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看 中国 中Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor 的下载量历史排名。
排名历史显示Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor este un nou tip de puzzle de căutare de cuvinte în care puzzle-ul se schimbă pe măsură ce găsești cuvinte! Plăcile de litere sunt stivuite una peste alta și cad jos când sunt selectate cuvintele de sub ele. Găsiți toate cuvintele pentru a completa nivelul și completați o categorie pentru a obține monede cu care puteți cumpăra teme noi și astfel să diversificați experiența de joc a dumneavoastră!

Dacă sunteți în căutare de jocuri simple dar captivante acesta este jocul potrivit pentru dumneavoastră. Având o interfață curată și categorii diverse de cuvinte ve-ți avea plăcere în a petrece timpul rezolvând aceste puzzle-uri.

Cum se joacă!
Să joci acest joc de puzzle de cuvinte este ușor! Pur și simplu glisați degetul peste plăcile cu litere de pe ecran pentru a selecta cuvinte. Găsiți toate cuvintele corecte pentru a completa nivelul! Colectați cuvinte suplimentare pentru a câștiga monede bonus!

CARACTERISTICI:
● Total de 1000 de niveluri conținând cuvinte unice cu o varietate de categorii!
● Sugestii de nivel: fiecare nivel are un indiciu care vă oferă un indiciu despre ce cuvinte sunt în acest nivel! Deși indiciile se repetă la un anumit număr de niveluri cuvintele sunt diferite la fiecare nivel. Dacă găsiți cuvinte identice vă rugăm sa le trimiteți la adresa noastră de email pentru a rectifica cuvintele și a vă oferi o experiență cât mai plăcută.
● Power Ups: blocat la un nivel greu? Utilizați unul din power-up-uri pentru a afișa o literă într-un cuvânt, evidențiați o linie de litere pe tabla de joc sau amestecați plăcile pentru a obține o perspectivă mai bună!
● Cuvinte în plus: cuvintele găsite la un nivel care nu fac parte din nivel vă oferă monede bonus!
● Teme: Vine cu o grămadă de teme frumoase pentru un joc liniștitor și relaxant! Fiecare temă are animații diferite și imagini de fundal diferite.
● Cadouri zilnice: Obțineți un cadou gratuit în fiecare zi când deschideți aplicația!
●Aveți posibilitatea de urmări o reclamă apăsând butonul AD pentru a primi 100 monede. În felul acesta puteți câștiga monede fără a cheltui bani și în același timp ne ajutați să lucrăm în continuare la adăugare de noi niveluri în viitor.

Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor este un joc de cuvinte distractiv, provocator, pe care îl poți juca oricând! Testează-ți abilitățile de dicționar și vezi dacă ai nevoie de toate indiciile! Cel mai bun dintre toate, Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor este un joc GRATUIT!

Câteva din categoriile de cuvinte găsite în joc sunt:
 • Îmbrăcăminte

 • Animale

 • Mașini

 • Cariere

 • Birou și afaceri

 • Casă

 • Apă

 • Transport

 • Conducere

 • Fermă


 • Blocuri de Cuvinte te va provoca la gândire și va înlătura momentele de plictiseală conținând cuvinte din diverse categorii și dificultăți de toate tipurile.

  Descărcați acum pentru a vă bucura de un joc de puzzle de cuvinte relaxant, dar provocator! Acest joc vă va ajuta să vă imbogățiți vocabularul și în același timp să va deconecteze de la grijile fiecărei zile.

  Vă mulțumim că a-ți ales să descărcați acest joc și apreciem recenziile lăsate de dumneavoastră care ne ajută sa îmbunătățim acest joc și sa vă oferim o experiență cât mai plăcută.

  Blocuri de Cuvinte va fi updatat în mod regulat pentru a include noi categorii de cuvinte pentru a nu fi niciodată în lipsă de idei.
  Dacă ești în căutarea unui puzzle relaxant acesta este unul dintre jocurile care te vor captiva având un design relaxant și teme variate pentru toate gusturile.

  Dacă sunteți mulțumiți de acest joc vă invităm să încercați și alte jocuri din categoria cuvinte pe care le-am publicat până în acest moment și vă asigurăm ca veți avea un timp cât mai plăcut alegând aceste jocuri de relaxare.

  Pentru a corecta eventuale greșeli vă rugăm să trimiteți un email cu nivelul și cuvântul găsit la adresa de email support@acadevelopers.com

  没有找到任何关键词……

  应用商店优化

  人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
  正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

  应用评价和评级

  查看评价和评级,了解用户对 Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor 的看法。
  5.0
  7 条评价
  该应用没有评论……

  与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。