App 排行榜

Search for any app

Lolan Tavuviidakko

发行商: BeiZ
价格: 免费

应用排名历史

查看Lolan Tavuviidakko在奥地利的下载排名历史。

排名历史显示Lolan Tavuviidakko在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Lolan Tavuviidakko在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Lolan Tavuviidakko on uusin sovelluksemme, joten se on rakennettu huolella kymmenien miljoonien Lola Panda asiakkaiden oppimistuloksiin perustuen. Tällä sovelluksella on lukemisen oppimistakuu – katso tiedot kuvauksen lopusta!

Hyvä lukutaito antaa lapselle eväät kaikkeen oppimiseen kouluvuosien aikana. Tavujen hahmottaminen on tärkeää lukemista opeteltaessa. Tällöin lukunopeus lisääntyy, joka auttaa ymmärtävän lukemisen kehittymiseen. Lolan Tavuviidakko on suunniteltu erityisesti 6-7 -vuotiaille lapsille.

Lolan Tavuviidakko jakautuu seuraaviin oppikokonaisuuksiin:
• Helppoja vokaali- sekä soinnillisia konsonanttialkuisia sanoja: AA-SI
• Helppoja vokaali- ja konsonanttialkuisia sanoja sisältäen geminaatan: HA-NA
• Melko vaikeita 2 tavuisia sanoja sisältäen pitkiä vokaaleja: AAR-RE
• Vaikeita 2 tavuisia sanoja sisältäen konsonanttiyhtymiä: jout-sen
• Helppoja 3 tavuisia sanoja: en-ke-li
• Vaikeita 3 tavuisia sanoja: ank-ku-ri
• Vaikeita 3 tavuisia ja melko helppoja 4 tavuisia: juo-ma-la-si
• Melko vaikeita 4 tavuisia: il-ma-pal-lo
• Vaikeita 4 tavuisia: e-le-fant-ti

Sovelluksen käytettävyys on tuttua Lola Panda laatua ja graafinen ilme sekä animaatiot entistäkin hauskempia. Lola Pandan äänenä toimii yksi Suomen tunnetuimmista lastenohjelmien ääninäyttelijöistä, Johanna Ala-Siurua.

Tavuihin perustuva oppiminen jakoi aiemmin sekä opettajia, vanhempia että tutkijoita. Aikaisemmin lukemisen oppiminen tapahtui käytännössä aina tavujen kautta. Sittemmin tavuista luovuttiin lähes kokonaan. Tällä hetkellä tavujen merkitys on lähteestä riippumatta kuitenkin keskeisempi kuin 20 vuotta sitten. Erityisen hyvin tavut sopivat digitaalisiin ratkaisuihin kuten Lolan Tavuviidakkoon. Tavuihin perustuva oppiminen voi tuoda myös suuren avun oppimisvaikeustapauksiin.

Lolan Tavuviidakko soveltuu lapsille, joille esim. Lolan Aakkosjuna ja Lolan ABC-juhlat sovellukset ovat jo liian helppoja, mutta jotka eivät vielä osaa lukea sujuvasti. Lolan Tavuviidakko sopii erinomaisesti esikouluun sekä alakoulun 1. luokalle ja sitä voidaan käyttää ryhmässä tai yksin. Lapsi voi käyttää sovellusta yksin aloittamalla esim. helpolta tasolta, jolloin tehtävät vaikeutuvat oppimisen myötä. Vaihtoehtoisesti opettaja tai vanhempi voi valita sovelluksesta opeteltavan alueen jolloin jo aloitustaso on sopiva.

Jos lapsesi ei kuitenkaan osaa vielä kaikkia kirjaimia, niin silloin kannattaa hankkia Lolan Aakkosjuna ja harjoitella kirjainten tunnistamista Lolan seurassa. Jos on tarvetta lisäharjoittelulle kirjainten äänteissä, niin silloin oikea vaihtoehto on hankkia Lolan Aakkosjuhlat, jossa Lola opettaa lapsesi tunnistamaan kirjaimet äänteiden avulla.

Lisää tietoa laadukkaista Lola Pandan oppimissovelluksista löydät kotisivultamme: www.lolapanda.com/fi

Tervetuloa hauskan oppimisen ja Lolan Tavuviidakon pariin!

*Lolan Tavuviidakko -sovelluksen ostajat saavat 100% oppimistakuun! Mikäli lapsesi harjoittelee läpi sovelluksen kaikki kolme tasoa, mutta ei opi lukemaan sanoja, ota tuolloin yhteyttä osoitteeseen: support@beiz.com.

Kysymme muutaman jatkokysymyksen tilastointia varten ja jokainen yhteyttä ottanut asiakas saa toisen ilmaisen Lola -sovelluksen! Vastaamme viesteihin muutamassa päivässä. Takuu kattaa 100% tapauksista.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Lolan Tavuviidakko 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。