Mentaliseringsguiden

发行商: Center for Mentalisering
评价: 还没有评级
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中Mentaliseringsguiden 的下载量历史排名。
排名历史显示Mentaliseringsguiden在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Mentaliseringsguiden在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

App´en “Mentaliseringsguiden” indeholder indtalte indsovnings- og medtationsøvelser fra bogen “Mentaliseringsguiden".

Der er tale om 4 forskellige indtalte guidede øvelser, der understøtter evnen til at regulere følelser og finde ro i forskellige situationer i hverdagen.

Lydøvelserne er lavet til børn, unge, voksne og professionelle, der har brug for en hurtig hjælp til at finde ro, skabe refleksion eller falde i søvn.
Øvelserne tager afsæt i den mentaliseringsbaserede tankegang. Mentaliseringsbaseret behandling er en evidensbaseret metode til behandling og udvikling af evnen til mentalisering. Mentalisering er en en betegnelse for evnen til at have fokus på egne og andres mentale tilstande. “Mentaliseringsguiden” er en bog af Psykolog Janne Østergaard Hagelquist, der udkom i 2015 og indeholder en lang række redskaber og øvelser til brug ifm. børn, unge og voksne.

Øvelserne er enkle at anvende. Appén indeholder en funktion, der giver mulighed for at få beroligende “regnlydtæppe" som baggrund til de indtalte øvelse.

App´en indeholder 4 øvelser; Drømmerejse, indsovningsøvelse, ÅBENT og Åndedrætsrummet. Den enkelte øvelse er ledsaget af søde tegninger, og er let at bruge for både børn og voksne:

1) ÅBENT temperaturmåleren er tænkt som en hurtig lydguide til brug i situationer, hvor der er konflikter og intense følelser. Den kan bruges af professionelle, såvel som private, når der er brug for at vurdere, om man har en indstilling præget af et ÅBENT sind, som giver mulighed for konstruktiv og mentaliserende dialog.

2) Indsovningsøvelsen er en guidet indsovningsøvelse, som kan bruges til støtte til at skabe ro til at falde i søvn. Øvelsen er tiltænkt børn, men kan også bruges til unge og voksne.

3) Drømmerejsen kan anvendes til at støtte et barn eller en ung til at finde ro og komme i kontakt med egne ressourcer. Igennem den guidede rejse ledes man til et behageligt sted og føres efter et kort ophold med mulighed for at finde egne ressourcer tilbage til nuet.

4) Åndedrætsrummet er en meditationsøvelse til at finde ro og pause i en hektisk dagligdag. Øvelsen er kort og med fokus på krop sind og lyde, hvilket også illustreres på figuren, der hører til øvelsen. Ved jævnligt brug er det muligt, at øvelser kan hjælpe en til at komme i kontakt med nuet uden brug af den guidede meditation.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。