App 排行榜

查找应用

KRESZ Teszt - 2021

发行商: Drive Theory Test
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看KRESZ Teszt - 2021在中国的下载排名历史。

排名历史显示KRESZ Teszt - 2021在Google Play Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪KRESZ Teszt - 2021在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Napjainkban egyre természetesebb, hogy szinte mindenkinek van már jogosítványa. Alkalmazásunk segítségével könnyedén szerezheti meg a szükséges tudást, hogy az autóvezetés nagyszerű élménye ne maradjon vágy. Tekintse meg az alábbiakban, hogyan akarjuk elősegíteni és megkönnyíteni a jogosítvány megszerzését.
Gyakorló kérdések.
Tartsa szinten elméleti tudását véletlenszerű kérdésekkel, hogy a vizsgán ne érje meglepetés. Köztudott tény, hogy a szükséges ismeretek elsajátítása önmagában még nem elegendő a sikeres kresz vizsgához. A megszerezett tudás folyamatos tesztelésével frissen tarthatja az elméletet, amit elsajátított.
Teszt szimulátor
Készüljön az igazi vizsgára időmérő segítségével különböző témakörökben. Természetesen az egész tanulási folyamat lényege a jogosítvány megszerzése, aminek előfeltétele a vizsga lerakása. Alkalmazásunk nem csak segít elsajátítani a szükséges tudásanyagot, de megkönnyíti annak igazi memorizálását, illetve az elsajátított tudás tesztelését. Tesztszimulátorunk segítségével szert tehet arra a magbiztosságra, ami elengedhetetlen a tényleges vizsga letételéhez
Kresz táblák
Az útjelző táblák tanulása sosem volt még ilyen könnyű. A teljes tudásanyag kategóriákba rendezve segíti a jelzések elsajátítását. A táblákat könnyedén memorizálhatja alkalmazásunk ezen részének segítségével. Sokaknak nehézséget szokott okozni a tudásanyag ezen részének az elsajátítása, hiszen jogosítvány nélkül ezek a jelzések nem képezik az átlagember hétköznapjainak a részét. Oktatóanyagunk segítségével a kresz táblák vizualizálása természetesen épül bele a hétköznapokba.
Tesztek mentése
Alkalmazásunk elmenti valamennyi vizsgakísérletét. Így könnyedén áttekintheti az összes eredményét. Ismerje fel saját hibáit, hogy ott erősíthesse meg tudását, ahol a legnagyobb szüksége van rá. Ugyanakkor ez a módszer megadja a pozitív visszacsatolás lehetőségét, hiszen bármikor hozzáférhet addigi eredményeihez. Illetve saját szemével láthatja, mennyit gyakorolt és milyen fejlődést ért el ezen idő alatt.
Online kurzus
Az internetes oktatóvideók a vizsgára szükséges teljes tudásanyagot lefedik. Tanuljon mobiljáról a saját idejében. A teszt kérdéseinek minél hatékonyabb megválaszolásához kurzusunk megadja a lehetőséget a tudásanyag könnyed elsajátításához. A tananyag bármikor és bárhol hozzáférhető, így nem szükséges komoly áldozatokat hoznia a szabadidejéből.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 KRESZ Teszt - 2021 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。