Knigoteka

发行商: Knigoteka
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 奥地利 中Knigoteka 的下载量历史排名。
排名历史显示Knigoteka在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Knigoteka在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 奥地利
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Зачекори во светот на најпопуларните е-книги на македонски јазик.


Преземи ја апликацијата Книготека, бесплатно регистрирај се, купи ги омилените е-книги за помалку од 1 минута и читај ги во било кое време и на било кое место.

Апликацијата Книготека го прави читањето едноставно и удобно:

• Истражи ги книгите по омилениот жанр, издавач и автор

• Прочитај дел од книгата пред да ја купиш

• Додај ги омилените книги во корпа и купи ги со платежна картичка или ваучер

• Прилагоди го читањето во зависност од потребите – Одбери го омилениот фонт, големината на текстот и бојата на екранот

• Обележи ги омилените зборови и цитати во текстот и додавај белешки и обележувачи

• Пребарај ја целата книга по одреден збор или фраза

• Пребарај ги непознатите поими преку Gоogle и Wikipedia алатките

• Оценувај ги прочитаните книги и споделувај ги со пријателите и на социјалните мрежи

knigi палермо germanski 급식

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Knigoteka 的看法。
3.8
43 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。