App 排行榜

Search for any app

GO4YU Calling pozivi ka Srbiji

发行商: GO4YU INC
价格: 免费 支持应用内购买
评价:

应用排名历史

查看GO4YU Calling pozivi ka Srbiji在美国的下载排名历史。

排名历史显示GO4YU Calling pozivi ka Srbiji在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪GO4YU Calling pozivi ka Srbiji在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

ŠTA JE SVE MOGUĆE UZ GO4YU CALLING?
• Dobijaš srpski 076 broj potpuno besplatno
• Omogući prijateljima i porodici iz Srbije da te zovu na tvoj 076 broj i sa fiksnog i sa mobilnog telefona za SAMO 0,01$/min (1,20 din/min)
• Tvoji iz Srbije ti šalju SMS poruku po ceni od 0,01$/min (1,20 din/sms)
• Razgovaraj i razmenjuj SMS sa Srbijom po najboljim cenama
GO4YU Calling menja tvoj način komunikacije sa porodicom i prijateljima u Srbiji. Bilo da si u Americi, Australiji, Africi ili Aziji sada možeš najdraže koji žive u Srbiji da zoveš po izuzetno povoljnim cenama.

RAZGOVARAJ KAO KOD KUĆE
Kako?
Jednostavno – besplatno preuzmi aplikaciju sa Google Play store-a, registruj se i spremi se za mnooogo više razgovora.
Nakon registracije, dobićeš 076 srpski broj i Welcome paket sa 30 minuta i 300 SMS poruka ka Srbiji koje možeš da iskoristiš u narednih 30 dana.

OSTVARI BONUS MINUTE UZ GO4Friends
Preporuči prijateljima da besplatno preuzmu GO4YU Calling aplikaciju.
Prilikom registracije neka unesu tvoj 076 broj telefona. Sjajno! Ti dobijaš 10, a tvoj prijatelj 5 BONUS minuta za razgovore sa Srbijom.
Što više prijatelja pozoveš, više bonus minuta i za tebe i za njih.
ZOVI SRBIJU PO NAJBOLJIM CENAMA
Nakon što potrošiš Welcome paket, možeš da kupiš jedan od Planova iz naše ponude koji ti omogućavaju da zoveš tvoje po najboljim cenama i da im šalješ neograničen broj SMS poruka.
Razgovori i razmena SMS poruka mogući su sa korisnicima mobilne i fiksne mreže Telekoma Srbija.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 GO4YU Calling pozivi ka Srbiji 的看法。

3.4

444 条评价

Molim vas da pomognete i sredite aplikaciju ako vec placamo,kad god platim aplikaciju i pozovem,posle 30sekundi me izbaci iz poziva i ne mogu zvati ponovo,za sta sam platila 10$ ako ne mogu zvati Srbiju?stvarno nije u redu

2020年6月28日

Jos jednom smo pokazali, na jednostavnom primeru, koliko smo nazadni uodnosu na obican svet. Da li je moguce da posle toliko kritika I losih ocena, vi sve sto umete je da odgovorite " ZAO NAM JE STO IMATE LOSA ISKUSTVA KONTAKTIRAJTE NAS KORISNICKI CENTAR". Da li je moguce da ne mozete ni jednu najjednostavniju aplikaciju za pozive da kreirate da radi kako treba. Non stop baguje, izbacuje, nece da pozove, pozove pa prekine, moram non stop da resetujem aplikaciju, brisem kes memoriju! Strasno!

2020年5月30日

Sjajna zamisao i hvala Vam. Par primedbi. Zivim u Nemackoj i aplikacija radi samo preko mobilnog neta, ne i preko kucnog wifija Ponekad kada me zovu sa fiksne telefonije iz Srbije uopste mi ne zvoni, a druhoj strani naprosto izbacuje Ponekad kad me zovu, zvoni ali aplikacija se ne prikazuje da bih mogao da se javim. Kad aplikaciju otvorim, i dalje zvoni ali se ne prikazuje u aplikaciji. Pozdrav

2020年6月19日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。