App 排行榜

查找应用

Fietssport

发行商: La Permanence
价格: 免费
评价:

应用排名历史

查看Fietssport在中国的下载排名历史。

排名历史显示Fietssport在Google Play Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Fietssport在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Open de app en laat je inspireren door toertochten, routes, klimmetjes, kasseienstroken of wielercafés bij jou in de buurt.

Vind de mooiste tochten
Of je nou rustig met je vrienden hoogtemeters wilt maken in Limburg of wilt genieten van een prachtige rit door de polder. Van de Friese dijken bedwingen tot uitkijken naar dat welverdiende biertje. En van rustig peddelen en bijkletsen tussen de molens tot in een gecontroleerde groep met strak tempo naar de tussenstop knallen. Nederland barst van de prachtige toertochten. En bij Fietssport beschikken we over het grootste aanbod toertochten van heel Nederland; voor iedereen zit er wat tussen!


Bekijk het aanbod van onze routemeesters
Vind mooie en uitdagende fietsroutes van en voor sportieve fietsers. Routes die met zorg zijn samengesteld door ervaren routemeesters bij fietsclubs. Liefhebbers die de mooiste fietsplekken voor jou in kaart brengen: van slingerende dijkweggetjes tot verscholen kuitenbuiters.

Fietsspots
De app staat boordevol uitdagende klimmen, kasseien, gravelstroken, monumenten en wielercafés. Met de Fietssport-app heb je een complete wielergids in je achterzak.

Direct op kop met Fietssport PLUS
Met een gratis basic-account bekijk je alle toertochten tot twee maanden in de toekomst. Wil je alles uit de app halen? Neem dan Fietssport PLUS. Je hebt dan toegang tot de complete kalender, download je alle routes als GPX en schrijf je eenvoudig in voor toertochten met Scan & Go. Daarnaast zijn jij en je fiets verzekerd, ontvang je korting op toertochten, schaf je voordelig wielerkleding aan en valt Fietssport Magazine vier keer per jaar op je deurmat. Bekijk alle voordelen op www.fietssport.nl/voordeel

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Fietssport 的看法。

2.6

40 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。