MOKK Közjegyzők

发行商: Magyar Országos Közjegyzői Kamara
评价: 还没有评级
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中MOKK Közjegyzők 的下载量历史排名。
排名历史显示MOKK Közjegyzők在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪MOKK Közjegyzők在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara két kiadványának (Közjegyzők Közlönye és Notarius Hungaricus) megjelentetését szolgáló applikáció.

A Közjegyzők Közlönye a MOKK kéthavonta megjelenő folyóirata, amely az MTA besorolása szerint „B” kategóriájú jogi szakmai folyóirat. A Közjegyzők Közlönyében elsősorban a közjegyzői hivatásrend eljárásaihoz kapcsolódó szakcikkek jelennek meg, de emellett az újságban helyet kapnak az egész jogásztársadalom érdeklődésére számot tartó más jogi témájú cikkek is. A Közjegyzők Közlönye egyes lapszámai a papír alapú kiadvány mellett az applikációban is olvashatók. A Közjegyzők Közlönye bárki számára elérhető tartalom az applikáción belül.

A Notarius Hungaricus a Magyar Országos Közjegyzői Kamara belső terjesztésű kiadványa, amely az aktuális jogi témák mellett a közjegyzőség közösségi eseményeit, kulturális életét, egyéb közéleti tevékenységét mutatja be. A Notariusnak nincsenek lapszámai, hanem az egyes cikkek folyamatosan jelennek meg az applikáción, így csak elektronikus formában olvashatók. A Notarius Hungaricus egyes cikkei kizárólag a közjegyzői kar tagjai számára érhetők el az applikációban, a belépéshez felhasználónév és jelszó szükséges, melyet a Magyar Országos Közjegyzői Kamara bocsát a közjegyzői kar tagjainak rendelkezésére.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。