App 排行榜

Search for any app

ANWB Eropuit

发行商: ANWB
价格: 免费
评价:

应用排名历史

查看ANWB Eropuit在荷兰的下载排名历史。

排名历史显示ANWB Eropuit在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪ANWB Eropuit在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

De ANWB Eropuit app is een handige gids om eropuit te gaan in Nederland. Van fietsroutes tot uitjes, je vindt hier volop inspiratie en informatie.

Fiets bijvoorbeeld één van de meer dan 200 kant-en-klare fietsroutes in Nederland of maak eenvoudig je eigen route. Onderweg krijg je tips voor leuke adresjes om te pauzeren. Bovendien biedt de app exclusieve ledenvoordelen voor dagjes uit, theaterproducties, stedentrips, fiets- en wandelaccessoires en meer. Inclusief handige mogelijkheid om schade of diefstal te melden voor leden met de ANWB Blijven Fietsen Verzekering.

• Kies één van de meer dan 200 kant-en-klare fietsroutes in Nederland. Navigeer via de app naar het beginpunt en fiets de route. In de app zie je precies waar je bent.

• Exclusief ledenvoordeel. Je vindt ledenvoordelen voor dagjes uit, theaterproducties, stedentrips, fiets- en wandelaccessoires en meer.

• Maak zelf een fietsroute in de knooppuntenplanner. Als ANWB-lid kun je de route bewaren in jouw Mijn ANWB-account voor een volgende keer.

• Onderweg pauzeren? Op basis van je locatie vind je tips voor leuke adresjes en ledenvoordelen bij ANWB Gastvrijpunten in de omgeving.

• Log in met je persoonlijke Mijn ANWB-account en je hebt je digitale ANWB-ledenpas altijd bij de hand. Zo hoef je geen los pasje mee te nemen en heb je snel toegang tot je gegevens.

• Band lek, accu leeg? Meld eenvoudig en snel pech: de app geeft je exacte locatie door aan de Wegenwacht, zodat die snel ter plaatse kan zijn, ook als er even geen straatnaambordje in de buurt staat (alleen voor leden met Wegenwacht Fiets Service).

• Blijven Fietsen verzekering. Meld diefstal van je fiets eenvoudig via de app en zet met één druk op de knop het opsporingsteam aan het werk (alleen voor leden met een ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering).


Over ANWB
ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Dat zie je ook terug in onze apps! Probeer ook eens een van de andere ANWB apps.

ANWB apps in het verkeer
Laat je niet afleiden in het verkeer door je smartphone. Bedien deze app dus niet terwijl je fietst, maar stap even af op een veilige plek.

Zelf fietsroutes maken in de app
Vanaf nu is het ook mogelijk om via knooppunten zelf een fietsroute te maken in de app. Dat gaat heel simpel. Als je de ANWB Eropuit app opent, zie je onder in het scherm ‘Maak je eigen route’. Je krijgt dan alle knooppunten te zien rondom de plek waar je op dat moment bent. Als je klaar bent, kun je de fietsroute opslaan en direct gaan fietsen.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 ANWB Eropuit 的看法。

4.1

1621 条评价

Heel handig en eenvoudig te gebruiken

2020年7月12日

Werkt prima

2020年7月12日

Top

2020年7月12日

Goede APP

2020年7月12日

Tot nu toe paar keer n route uitgezet en gefietst. Prima. Mis alleen een begeleidings stem erbij....heb ik nog niet kunnen vinden.....

2020年7月12日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。