Vodafone TV (HU)

发行商: Vodafone TV
评价: 还没有评级
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中Vodafone TV (HU) 的下载量历史排名。
排名历史显示Vodafone TV (HU)在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Vodafone TV (HU)在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

A Vodafone TV alkalmazással mobil eszközön, lakóhelyedtől távol is elérheted a Vodafone TV tartalmait és legnépszerűbb funkcióit. Próbáld ki Te is!

Az alkalmazás a Vodafone TV műsorterjesztési szolgáltatás előfizetői számára biztosít hozzáférést a Vodafone TV előfizetői szerződésükben meghatározott díjcsomagjukban elérhető, meghatározott csatornákhoz illetve meghatározott műsorokhoz és a következő funkciókhoz:

• Elektronikus műsorkalauz (EPG)
• Felvétel (a felvett tartalom a mediaboxon és az alkalmazásban is elérhető)
• Élő műsor megtekintése, műsorvisszajátszás
• Személyes ajánló
• Általános beállítások

Az alkalmazás használatához szükséges a mobil eszköz előzetes regisztrációja a Vodafone TV előfizetéshez tartozó mediaboxon keresztül a Vodafone TV alkalmazás felületén.

Kompatibilitás:

• Az alkalmazás nem támogatja a rootolt eszközöket

Az alkalmazás használatához aktív Vodafone TV előfizetés, a videók lejátszásához folyamatos szélessávú, minimum 800 kbit/s letöltési sebességű internetkapcsolat szükséges, az internethozzáférés és az adatforgalmazásból származó költségek az alkalmazás felhasználóját terhelik. Az internethozzáférés előfizetési díja és az adatforgalom, a felhasználó alkalmazás használatához szükséges internet-hozzáférési díjcsomagjának hatályos díjszabása szerint számlázódik.
A szolgáltatás Magyarország területén, valamint magyarországi lakóhellyel rendelkező előfizetők számára, akik ideiglenesen más tagállamban tartózkodnak az Európai Unió tagállamaiban a vonatkozó 2017/1128 számú EU rendeletben és a Szolgáltató ÁSZF-jében írtak szerint vehető igénybe.
A Vodafone TV alkalmazás szolgáltatása a Vodafone TV előfizető Vodafone TV szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéséből eredő díjtartozása vagy a Vodafone TV szolgáltatás bármely okból történő korlátozása, szüneteltetése esetén, a korlátozás, szünetelés tartama alatt nem vehető igénybe.
Fentiek tájékoztató jellegűek, a Vodafone TV alkalmazás használatával kapcsolatos további részletes feltételeket a Vodafone TV műsorterjesztési szolgáltatás ÁSZF-je illetve a Vodafone TV alkalmazásra vonatkozó Felhasználási Feltételek tartalmazzák. A Vodafone Adatkezelési Tájékoztatóját a www.vodafone.hu/tv weboldalon tekintheted meg.

Az alkalmazás letöltésével a felhasználó elfogadja a Vodafone Magyarország zrt. Vodafone TV alkalmazáshoz kapcsolódó Felhasználási Feltételeit.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。