Aller Plus

评价: 还没有评级
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中Aller Plus 的下载量历史排名。
排名历史显示Aller Plus在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Aller Plus在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Bliv en del af Allers fordelsprogram Aller Plus og vind lækre præmier i Det Store Lykkespil. Aller Plus er din helt nye og gratis fordels-app, som er fyldt med spil, præmier, rabatter og en masse andre dejlige fordele.

Hver uge kan du finde unikke lykkenummre i hvert af Allers syv ugeblade. Når du scanner dit lykkenummer i app’en, optjener du point og deltager i Det Store Lykkespil, som en fyldt med præmier inklusiv en stor hovedpræmie, der trækkes hver tredje måned. Du optjener samtidig point, får rabatter på kendte mærkevarer og har mulighed for at vinde endnu flere præmier i forskellige spil.

FUNKTIONER I ALLER PLUS

OPTJEN POINT MED DIT STEMPELKORT
Hver gang du køber et Aller ugeblad (7 TV-dage, BILLED-BLADET, Familie Journalen, femina, SE og HØR, SØNDAG og Ude og Hjemme), kan du indtaste/scanne en unik lykkekode og optjene point. Dine point kan du bruge i pointshoppen. Samtidig giver hvert lykkenummer et lod til Det Store Lykkespil.

DET STORE LYKKESPIL
Det Store Lykkespil består af en stor hovedpræmie, der trækkes hver 3. måned samt en masse præmier, du løbende kan vinde. Du deltager ved at købe et Aller ugeblad (7 TV-dage, BILLED-BLADET, Familie Journalen, femina, SE og HØR, SØNDAG og Ude og Hjemme), hvor du får et unikt lykkenummer, som du skal indtaste i Aller Plus app’en. Det koster ikke yderligere og kræver ikke ekstra tilkøb. Jo flere lykkenumre du indtaster, jo flere lodder har du til Det Store Lykkespil, og jo højere vinderchancer har du.

RABATTER
Som bruger af Aller Plus kan du få adgang til en række attraktive rabatter og eksklusive tilbud hos forskellige samarbejdspartnere.
POINTSHOP
Aller Plus indeholder en pointshop, hvor du løbende kan bruge dine optjente points fra dine lykkenumre til små gaver.

SPIL OG UNDERHOLDNING
Du kan hver dag spille forskellige spil som fx enarmet tyveknægt, lykkehjul eller skrabespil og være heldig at vinde en præmie.

ARTIKLER
I Aller Plus får du løbende adgang til spændende artikler fra Allers mange udgivelser – der er med garanti noget for enhver smag her!

GRATIS AT BRUGE OG HELT UDEN BINDING
Det er gratis at være medlem af Aller Plus og bruge app’en og der er ingen form for binding. Du kan til enhver tid framelde dig fordelsprogrammet ved at gå ind på din profilside og klikke på ”Slet profil og alle data” i bunden af siden.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。