欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Stresslæge以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Stresslæge

发行商: Stresslæge.dk
评价:
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看 中国 中Stresslæge 的下载量历史排名。
排名历史显示Stresslæge在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Stresslæge在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Måske kender vi ikke hinanden endnu, men jeg tænker, at du er eller har været presset eller stresset i din hverdag og måske i dit liv, siden du har fundet frem til denne APP.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til at genfinde din indre ro, glæden i din hverdag og til at leve dit liv uden stress.

Det, jeg vil præsentere dig for i denne APP, er altså ikke bare et plaster på såret eller et quickfix, så du lige kan hænge i med neglene, mens din hverdag og dit liv bliver ren overlevelse! Nej, det er til dig, der ønsker at bruge mine redskaber til at få mere energi, overskud og glæde nu og på den lange bane. I din hverdag og i resten af dit liv.

Du vil måske ændre dit mindset undervejs og finde tilbage til dine egne værdier, så du aldrig mere har lyst til at presse dig selv, som du måske har gjort indtil nu.
Til gengæld kan livet uden stress, med energi, overskud, nærvær, glæde og livskvalitet blive dit - hvis du tør at gøre noget andet, end du plejer og holde fast og holde ud.

Det at blive stressfri er nemlig ingen dans på roser, det er en proces med op- og nedture ligesom livet generelt. Men det kræver at du har modet til at tage det første skridt! Til gengæld lover jeg dig, at når først du går helhjertet igang, vil du opleve, at det vokser - livet uden stress er et valg.

Valget er dit, og muligheden ligger lige nu for dine fødder. Det handler ikke om at finde en genvej til lykken - det handler om at finde lykken inde i dig, når du lever dit liv ud fra dine værdier, dine drømme og dine behov. Så mærker du lykken spire og gro, og så har du så meget at give til dine kære.

Jeg har selv gået vejen, du skal gå, så jeg ved, det er en spændende, hård, lærerig og berigende rejse, du skal ud på.

Hvis du vælger at tage det første skridt, vil jeg støtte dig på vejen med min viden og mine redskaber, som jeg har gjort tilgængelige for dig i denne APP. Jeg ved, det virker, for mig selv og alle mine kursister har gået vejen før dig. Det er lige til at gå til, og har du brug for mere, er du altid velkommen til at skrive til mig på info@stresslaege.dk.

Jeg ønsker dig en god rejse på din vej til dit liv uden stress.
De kærligste hilsner
Trine Rønnov
Stresslæge

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Stresslæge 的看法。
3.7
3 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。