App 排行榜

查找应用

MENYkortet

发行商: Dagrofa
价格: 免费
评价:

应用排名历史

查看MENYkortet在美国的下载排名历史。

排名历史显示MENYkortet在Google Play Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪MENYkortet在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

MENYkortet giver dig adgang til en verden af fordele.
Hent app’en, tilknyt dit betalingskort, og glæd dig til fantastisk mange fordele og spændende overraskelser – direkte til dig.
Tilmelding til MENYkortet kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms.
Vi ses i MENY

UGENS TILBUD - FÅ EKSTRA RABAT
Som MENYkortkunde får du særlige tilbud – hver uge. Det betyder endnu mere madglæde til spiselige priser! Du kan se ugens aktuelle tilbud i appen under “Fordele”. Ugens tilbud gælder i alle MENY-butikker, men er kun gyldige i den pågældende uge – så husk at holde dig opdateret i appen hver uge.

LOKALE TILBUD
Mange MENY-butikker tilbyder særlige, lokale tilbud, som kun gælder for MENYkortkunder, der handler i den specifikke MENY-butik. Du skal blot vælge din foretrukne MENY-butik under din profil, og holde øje med lokale tilbud i appen.

STEMPELKORT - OPTJEN GRATIS VARER
Holder du af ekstra gode tilbud? Så hold øje med dine stempelkort i MENYkort-appen. Hver måned kan du samle stempler i appen, når du handler ind. Ja, den er god nok! Hver måned kan du handle stort ind af en bestemt vare og få 1 vare med i købet.

DIGITALE KVITTERINGER
Med appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine bon’er bliver automatisk gemt i appen. Så slut med at gemme gamle kvitteringer. I appen kan du altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug.

OPSKRIFTER - GEM DINE FAVORITTER
I MENYkort-appen får du adgang til et smagfuldt madunivers med mere end 1.500 forskellige opskrifter med alverdens lækre råvarer. Så har du altid inspiration lige ved hånden, når du skal planlægge indkøb, når du handler og er løbet tør for ideer, eller når du står hjemme i køkkenet og vil prøve noget nyt.

UGENS TILBUDSAVIS
Vidste du, at du som MENYkortkunde altid har ugens tilbudsavis lige ved hånden? Så kan du nemt åbne den og se ugens gode tilbud uanset hvor du er.

FIND BUTIK OG SE ÅBNINGSTIDER
Find den MENY, som er tættest på dig. Det er fx smart, hvis du befinder dig i en anden by eller er på ferie et sted i Danmark og gerne vil handle ind til store madoplevelser.

EKSKLUSIVT
Som MENYkortkunde bliver du ekstra forkælet. Nogle gange kan du nemlig få særlige gaver i appen, som kun gælder for dig med MENYkort. Det kan fx være et opskriftshæfte med lækre opskrifter og inspiration til særlige anledninger.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 MENYkortet 的看法。

2.9

389 条评价

Generelt rodet, kompliceret at bruge, svært at se hvad man skal trykke for at komme et bestemt sted. OG - den registrerer ikke altid fordele man har registreret. Det er ligesom pointen med hele appen...

2021年2月20日

App lukker ned før den er startet ordentligt op

2021年2月9日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。