Fillop

发行商: Salling Group
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 丹麦 中Fillop 的下载量历史排名。
排名历史显示Fillop在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Fillop在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Android - 丹麦
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Fillop er en abonnementskasse med de basisvarer, som ikke skal på køl eller frost.

Hvorfor er det, at vi gang på gang løber tør toiletpapir? Hvordan kan vi glemme at købe shampoo og tandpasta, når vi nu bruger det hver dag? Hvordan kan det være, at vi først tænker på de varer, når vi står og mangler dem? Ku’ det ikke være dejligt, hvis de blev leveret automatisk, så du ikke skal slæbe dem hjem? Det er her, Fillop kommer ind i billedet.

Med Fillop kan du sammensætte din egen abonnementskasse med de basisvarer, du har brug for i hverdagen, og som ikke skal på køl eller frost. Når du har bestilt de varer, der passer til dit forbrug, bliver de automatisk leveret til din dør. Vi leverer over hele landet, og du ikke behøver ikke være hjemme, når vi kommer med kassen. Du bestemmer selv, hvor tit du vil have leveret for at undgå at løbe tør. Har du brug for at tilføje eller fjerne varer i Fillop-kassen – eller ændre på leveringen – kan du nemt gøre det fra din mobil.

Du får leveret fra 29 kr. og alle varer er selvfølgelig til de faste, lave priser, som du kender fra Netto.

Lad Fillop tage sig af slæbet med toiletpapir, vaskepulver, dåsetomater og andre tunge og lidt kedelige basisvarer til dit hjem. Så kan du i stedet bruge mere tid på at udvælge den modne avocado, den møre bøf, den italienske pesto og andre gode varer, som du sætter pris på.

Velkommen til Fillop.

fillop netto spil netto netto spil og gevinst netto gevinst spil nemlig clubsalling nemlig com netto prospekte aktuelle tilbudsaviser etilbudsavis tilbudsaviser minetilbud tilbudsavis koşuı rabbat rabatapp tilbuds reklamer fakta

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Fillop 的看法。
3.2
18 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。