App 排行榜

查找应用

Casa Jocuri

发行商: Fortuna Game a.s.
价格: 免费
评价:

应用排名历史

查看Casa Jocuri在中国的下载排名历史。

排名历史显示Casa Jocuri在Google Play Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Casa Jocuri在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Care nu dă scroll, îi e mai ușor. Hai să-ți spunem ce-i aici! În cazinoul Casa e vis de vară-toamnă-iarnă. Așa trebuie să fie viața în faza doi. În toate sezoanele, cu sloturi stânga-unu, dreapta-doi. Sute, patru sute, peste 400. De la Book of Ra la zeii din Age of The Gods. Cu Buffalo Blitz și Sizzling Hot, cu tot cu jackpot.

Cazinoul Casa e treabă și mai și. E live! Mese de ruletă, Blackjack pe culori și mărimi, Baccarat și Hold’Em. Și nu una, două, ci multe, multe mese cu fete pe alese. Să alegi tu cu mânuța pe desktop sau cu degetul pe telefon unde vrei să te așezi. Ca să fie super pe bune, nu numai să ne lăudăm că ‘vai, ce super suntem noi’. O să vezi că mai bine ai 777 de șanse să câştigi 24/7 decât 888 de speranțe care mor ultimele. Inclusiv la jocurile de masă.

Și vorba aia, pentru că unii bet și alții play, poți să te deconectezi de la aparate și să treci la pariuri adevărate. Te bagi la cald în Casa Sports, le combini cum vrea biletul tău, softul îți bagă banii în cont înainte să fie gata meciul, apoi vii înapoi să faci show în turneu la cazinou. Avem săptămânal, lunar, zeci de mii de lei pentru sute de premianți în turnee EGT, Synot, Playtech, Novomatic, Apollo și tot ce mai e p’acolo. Ca să fie Casa-casă și masa de joc, masă. Și mai ales #casăfiebine!

În cazul în care crezi că activitatea ta de pariere are un efect negativ asupra calității vieții tale, este cazul să ceri ajutor. Dacă dorești să discuți cu o persoană abilitată, care este capabilă să îți ofere susținere, vizitează pagina https://jocresponsabil.casapariurilor.ro/ pentru toate informațiile! #CasaFieBine

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Casa Jocuri 的看法。

4.8

592 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。