Rege pe Romania

发行商: ZUZU GAMES
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 英国 中Rege pe Romania 的下载量历史排名。
排名历史显示Rege pe Romania在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Rege pe Romania在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 英国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Cati dintre noi nu si-au dorit sa ajunga regi? Acum este posibil cu Rege pe Romania! Atinge ecranul de cat mai multe ori si castiga puncte cu care poti sa evoluezi si sa iti construiesti diverse afaceri.

Evolueaza-ti afacerile si colecteaza cat mai multe puncte pe secunda, in acest fel drumul tau spre succes va fi si mai scurt! Nu uita de toate gadget-urile pe care le poti cumpara din magazin si care iti aduc diverse puncte bonus.

Vei incepe de jos, aruncand bancnote mici, de 1 leu, dupa care vei putea sa evoluezi si sa arunci de 5, 10, 50, 100, 200 si chiar 500! Daca te-ai plictisit sa tot apesi pentru a produce, avem o solutie pentru tine: fii un afacerist!

Incepe prin producerea unei piese, un videoclip si ajungi cu ele in trending ca cei mai populari artisti din Romania precum 5GANG, Lino Golden, Abi, si multi altii! Vei putea sa iti cumperi si diverse accesori ce iti vor aduce si mai multe puncte - bani virtuali.

Poti sa iti cumperi hanorace, pantofi, adidasi, slapi de marca, avioane, masini, case luxoase, si chiar o coroana de rege! Si special pentru tine, am adaugat inclusiv papuci cu serpi din cristale!

Ce gasesc in magazin?

Magazinul este impartit in mai multe parti. In prima parte vei putea sa iti faci diferite upgrade-uri precum Level Up, Fa o Piesa, Fa un Video, Nr 1 Pe Trending, si Rege pe Romania. Dupa ce termini upgrade-urile cu Rege pa Romania, vei putea sa iti achizitionezi o coroana.

Vei putea sa iti cumperi diferite haine la moda precum cei din 5Gang, Selly, Gami OS, Abi, si multi alti vloggeri din Romania aflati in trending. Cumpara-ti papuci Gucci, adidasi Gucci cu serpi din cristale, cat si hanorace Supreme si multe altele. Totodata, poti sa iti cumperi haine, masini, avioane si case.

Sa fii rege nu e asa usor, dar suntem siguri ca tu te vei descurca!

!!! ATENTIE !!!
Banii din acest joc nu sunt reali, sunt cu scop ilustrativ. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare. Marcile folosite in acest joc sunt cu scop ilustrativ. In caz de conflicte cu privire la drepturile de autor, va rugam sa ne contactati.

All rights reserved. If this violates your policy, please message us.

romaniei

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Rege pe Romania 的看法。
4.6
158 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。