欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Želim da živiš以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Želim da živiš

发行商: Figulus Media
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 中国 中Želim da živiš 的下载量历史排名。
排名历史显示Želim da živiš在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Želim da živiš在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Ove su meditacije prvenstveno namijenjene vjernicima i nevjernicima koji se iz bilo kojeg razloga nalaze pred prijetnjom prijevremene smrti, zatim onima koji su na bilo koji način povezani s tim osobama ali i svima drugima koji iskrena srca traže Boga.
Većina ljudi umire uvjerena da se njihova bolest i smrt događaju po Božjoj volji, no istina može biti i potpuno suprotna tome – često je čovjek sâm uzrok svojih problema.
Bog može svako zlo okrenuti na dobro onima koji ga ljube, onima koji imaju povjerenja u njega.
Teška je bolest prigoda za novi početak s Bogom, prigoda za novi život, novi život na zemlji i novi život u Božjem kraljevstvu.
Koliko nam god smrt bila blizu, još uvijek imamo dovoljno vremena potražiti i upoznati Boga, još uvijek imamo dovoljno vremena uspostaviti s njime prisan odnos povjerenja.
Kako ćemo nakon smrti biti upamćeni najviše ovisi o nama samima. Posljednji trenuci na zemlji mogu potpuno promijeniti našu sudbinu, bilo pozitivno, bilo negativno. Sjetimo se jednog od dvojice razbojnika koji su bili razapeti s Isusom, onoga koji se je u zadnjim trenucima pokajao i od Isusa zatražio spasenje. Njega nitko, za razliku od onoga drugoga, ne pamti po zlu, već po dobru. Znam mnoge koji su se na kraju svoga života u kojem nisu trebali Boga ipak izmirili s njime i prihvatili njegovo spasenje. Kad ih se sjetim, razmišljam o njima kao o ljudima koji su uspjeli u životu. Sjećam se i onih koji su, po ljudskome poimanju, bili dobri ljudi, a svjesno su se odlučili umrijeti bez Boga. Ignorirali su ga do kraja. Za njih nisam siguran da su uspjeli u životu.
Sjećam se i onih koji su čudesno ozdravili. Neki su svoje ozdravljenje dobro iskoristili, a neki nisu. Ipak, najviše je bilo onih koji u tim svojim najtežim životnim trenucima nisu uspjeli uspostaviti odnos povjerenja s Bogom i nisu primili ništa. Umrli su duboko razočarani, u pogrešnom uvjerenju da se Bog iz nekog svojeg razloga nije htio umiješati.
Ako postoji ozbiljna mogućnost da i ti tako završiš, onda su ove meditacije napisane baš za tebe. Bog se sigurno želi aktivno uključiti u tvoj problem i on će to učiniti ako mu otvoriš svoje srce.
Kroz meditacije progovara Božja riječ. One nisu izravan ili autentičan Božji govor, već ih je sastavio autor na temelju razmatranja biblijskih redaka tako da budu primjerene situaciji u kojoj se čitatelj nalazi. Dakle, ove meditacije treba shvatiti u smislu: „Možda bi ti Bog u ovoj tvojoj životnoj situaciji govorio upravo ovako”.
U svakoj meditaciji ima elemenata iz ostalih meditacija, stoga ono što će ti biti manje jasno ili manje prihvatljivo u jednoj meditaciji razjasnit će ti se u nekoj od sljedećih meditacija; ono što će ti biti manje jasno ili manje prihvatljivo prilikom prvog slušanja i razmišljanja, razjasnit će ti se prilikom ponovnog slušanja i razmišljanja.
Vrijeme koje ćeš provoditi s Isusom čitajući i slušajući meditacije i razmišljajući o njima, mijenjat će tvoje srce, donositi ti mir i utjehu, ispunjavati te vjerom i povjerenjem u njegovo milosrđe. Iako ti se možda čini da ti je preostalo premalo vremena, ne trebaš se bojati započeti.
Isus može produžiti tvoje vrijeme.
Ako su ti ove meditacije bile na blagoslov na bilo koji način, preporuči ih drugima koji se nalaze u sličnoj potrebi, posvjedoči im svoje iskustvo i tako im pomogni da lakše otvore srce Bogu.
Neka Gospodin nagradi svaki tvoj napor, neka ti otkrije svoje lice i neka tvoje zlo okrene na dobro.
Autor

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Želim da živiš 的看法。
4.8
23 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。