App 排行榜

查找应用

GE – strøm - energiforbruk - mobil

发行商: Gudbrandsdal Energi AS
价格: 免费
评价:

应用排名历史

查看GE – strøm - energiforbruk - mobil在中国的下载排名历史。

排名历史显示GE – strøm - energiforbruk - mobil在Google Play Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪GE – strøm - energiforbruk - mobil在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

I vår moderniserte versjon av Min Side får du som strømkunde og/eller mobilkunde full oversikt over ditt kundeforhold. Du kan administrere energiforbruk, strømmåler, strømavtale, mobilabonnement og alt annet som har med ditt kundeforhold å gjøre. I tillegg får du tilgang til GE sitt fordelsprogram.

Som strømkunde får du full oversikt over:


Ditt strømforbruk
Din fakturaoversikt
Opprettelse av betalingsavtaler
Utsette fakturaer ved behov
Bytte av strømabonnement
Bestille tilleggstjenester som fornybar og grønn strøm

I GE er vi stolte av arbeidet vi gjør for å ha best kundeservice i bransjen, og for 10. året på rad ble vi i 2020 kåret til å ha Norges mest fornøyde strømkunder.

Visste du at strømprisene endrer seg månedlig? Der det er vanlig at mange strømselskaper ikke varsler kundene sine om endringer i pris og betingelser, gjør vi alt vi kan for å sørge for god kommunikasjon ved eventuelle justeringer på kundeavtaler.

Gudbrandsdal Energi kommer i tillegg stadig best ut i pristester, og har historisk sett vært blant de aller billigste på strøm her til lands.

Med et bredt spekter av avtaler - alt fra fastpriser og spotpriser til variable kraftavtaler og medlemsavtaler, er det enkelt å være kunde hos GE. Husk at det er enkelt å bytte strømleverandør: Vi tar oss av oppsigelse hos ditt gamle selskap, og sørger dermed for en silkemyk overgang. Enklere blir det ikke.


MobilEr du mobilkunde hos Gudbrandsdalen Energi Mobil får du nå enkelt oversikt på dataforbruk, status på fakturaer og smartere bestilling av tilleggspakker og ekstra mobildata.

Totalt får du og ditt kundeforhold disse løsningene i den nye appen:Enkel oversikt av mobildata
Mulighet til å bestille ekstra mobildata
Administrere tilleggstjenester som mobilsvar
Mulighet til å bestille tilleggstjenester som datasim og tvillingsim
Administrere abonnementet som å sperre/åpne diverse tjenester
Fakturaoversikt
Opprettelse betalingsavtaler
Utsette fakturaer ved behov

Husk at du i appen kan sette opp pushvarsler om du ønsker det. På den måten går du aldri glipp av fakturavarsel, prisjusteringer, kundefordeler og mye mer.


Slik logger du inn første gang:Når du laster ned appen vil du først bli møtt av en side der du velger hvilken måte du ønsker å logge inn med. Her har du mulighet til å velge mellom følgende:

Vipps
I Vipps har du som kunde allerede registrert det med Bank ID. På den måten er vi trygge på at du er den personen som faktisk prøver å logge deg inn. En sikker og enkel måte.

SMS
Her mottar du en SMS med et passord du må skrive inn. Vi matcher mobilnummeret ditt opp mot kundebasen vår, og sørger for et enkelt og trygt innlogg.

E-post
Her mottar du en e-post med et passord du må skrive inn. Vi matcher e-postadresse opp mot kundebasen vår, sørger for et enkelt og trygt innlogg.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 GE – strøm - energiforbruk - mobil 的看法。

2.2

29 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。