App 排行榜

Search for any app

NLB Pay Makedonija

发行商: NLB Banka AD - Skopje
价格: 免费
评价:

应用排名历史

查看NLB Pay Makedonija在奥地利的下载排名历史。

排名历史显示NLB Pay Makedonija在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪NLB Pay Makedonija在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

NLB Pay – Твојот мобилен паричник!

NLB Pay мобилниот паричник Ви овозможува да реализирате бесконтактни плаќања на ПОС терминалите во земјата и странство. NLB Pay мобилниот паричник користи NFC технологијата а плаќањата може да се реализираат со НЛБ Mastercard и Visa платежни картички на НЛБ Банка кои се дигитализирани во Вашиот NLB Pay мобилен паричник.

Начинот на плаќање е едноставен, брз и безбеден. За да платите, потребно е само да го приближите Вашиот мобилен телефон до бесконтактниот ПОС терминал.
Мобилниот паричник NLB Pay може да се користи на мобилни телефони со Андроид (KitKat 4.4 и повисока верзија) и NFC технологија (Near Field Communication).

NLB Pay Мобилниот паричник ги дигитализира сите ваши НЛБ Mastercard и Visa платежни картички и овозможува бесконтактни плаќања преку Вашиот мобилен телефон. Откако продавачот ќе го внесе и потврди износот за плаќање, само приближете го Вашиот мобилен телефон до ПОС терминалот и Вашето плаќање е реализирано. За плаќања до 750 денари нема потреба да внесувате ПИН код, додека за плаќања над 750 денари треба да бидат потврдени со Вашиот ПИН код. Сите плаќања направени со NLB Pay мобилниот паричник се прикажани во делот "Детали – Податоци за картичката ".

Чекор 1: ПРЕЗЕМАЊЕ
Преземете ја апликацијата од Google Play.

Чекор 2: АКТИВИРАЊЕ
• Внесете го Вашиот ЕМБГ (единствен матичен број на граѓанинот) и последните 4 цифри од Вашата НЛБ MasterCard или Visa платежна картичка.
• Проверете дали прикажаниот број на Вашиот мобилен телефон е точен. На истиот број ќе добиете текст со ОТП лозинка за да може да го активирате NLB Pay мобилниот паричник.
• Изберете 4 цифрена лозинка и Вашиот мобилен паричник е активиран. Подоцна можете да пристапите до NLB Pay користејќи ја автентикацијата преку отпечаток од прст или идентификација на лице, ако е достапно на Вашиот телефон.
• Изберете ja НЛБ Mastercard/Visa картичката која најчесто ја користите за плаќање како главна картичка. Доколку сакате да додадете друга картичка на NLB Pay мобилниот паричник, изберете го симболот „+“.

ЧЕКОР 3: КОРИСТЕЊЕ
• За да реализирате плаќање со NLB Pay мобилниот паричник потребно е само да го отклучите Вашиот мобилен телефон и да го приближите до ПОС терминалот. Доколку се користи примарно избраната картичка, плаќањето се врши без најава на апликацијата.

Важно:
• NLB Pay е достапен за корисниците на NLB Mastercard и Visa платежните картички на НЛБ Банка
• Изберете го NLB Pay како Ваш стандарден мобилен паричник:
- во NLB Pay: Прилагодувања – Избери главна апликација за плаќање или
- во поставките на Вашиот мобилен телефон
- Ако не можете да се најавите на NLB Pay, проверете во поставката „Мобилна мрежа“ на Вашиот мобилен телефон дали е вклучено "Proxy" (сервер). Ако е вклучен, деактивирајте го.

За повеќе информации посетете ја www.nlb.мк

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 NLB Pay Makedonija 的看法。

3.9

225 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。