CNV Vakmensen - app voor werk en inkomen

发行商: CNV Vakmensen
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中CNV Vakmensen - app voor werk en inkomen 的下载量历史排名。
排名历史显示CNV Vakmensen - app voor werk en inkomen在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪CNV Vakmensen - app voor werk en inkomen在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Alle informatie over werken en inkomen in één app. Met de app van CNV Vakmensen mis je niets en blijf je op de hoogte van relevant nieuws.

De CNV Vakmensen app bevat de volgende functies:
- Nieuws
Relevant nieuws voor jou op het gebied van werk en inkomen. Als er belangrijk nieuws is, ontvang je hiervoor een push notificatie. Zo blijf je altijd op de hoogte. Daarnaast kan je reageren op verschillende nieuwsberichten zodat we zelf ook op de hoogte blijven van wat jij belangrijk vindt.
- Video
Verschillende medewerkers van CNV Vakmensen praten jou bij over actuele onderwerpen. We breiden deze video-items achter de schermen snel uit, dus kijk regelmatig in dit video-overzicht.
- Chat
Ons webcare team staat voor jou klaar. Van maandag tm vrijdag van 8.00-22.00 uur is er iemand beschikbaar. Voor al jouw vragen over werk en inkomen.

Je maakt nu gebruikt van de eerste versie van de app. Op de achtergrond werken we hard aan nieuwe functionaliteiten zodat je nog meer voordeel uit de app kunt halen.

We hopen dat je veel gemak beleeft aan de app. Als de app je positief bevalt, waarderen we het dat je een review plaatst. Voor vragen en feedback kun je mailen naar app.development@cnvvakmensen.nl.

© 2019 CNV Vakmensen

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 CNV Vakmensen - app voor werk en inkomen 的看法。
4.6
7 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。