App 排行榜

查找应用

Leiden Marathon 2021

发行商: Leiden Marathon
价格: 免费
评价:

应用排名历史

查看Leiden Marathon 2021在中国的下载排名历史。

排名历史显示Leiden Marathon 2021在Google Play Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Leiden Marathon 2021在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Al sinds 1991 organiseert Leiden een schitterend loopfestijn, de Leiden Marathon. En nee, het gaat niet alleen om de hele marathon… Je kan in Leiden ook “de halve” lopen of de 5 of de 10 kilometer. En voor kinderen is er de geweldige kidsrun. Deze app neemt je mee in het evenement, maar ook in de aanloop ernaartoe word je bediend met loopschema’s, trainingslopen en veel meer leuks. Met natuurlijk ook een mooie nazorg door middel van foto’s, filmpjes, uitslagen en nog veel meer.

De start en finish zijn midden in het historische hart van de prachtige stad Leiden, maarrr… de koningsafstand voert ook door het Groene Hart waar de inwoners in de 9 pittoreske dorpen er ieder jaar weer een feestje van maken, net als de Leidenaars in Leiden zelf. Vele duizenden toeschouwers genieten van de vele duizenden lopers en moedigen ze aan om de finish te halen. Leuk om mee te maken als toeschouwer én als loper. Heb jij nog nooit gelopen in Leiden? Dan wordt het hoog tijd. En deed jij al een keer mee, dan hoeven wij jou niks te vertellen.

Dus, wil jij de gezelligste marathon van Nederland als loper meemaken, schrijf je dan in via deze app. En ben je toeschouwer? Download de app dan en geniet dan op jouw manier van dit schitterende Leidse loopfeest.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Leiden Marathon 2021 的看法。

1.2

12 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。