Ontspan Sessies

发行商: Ontspan Sessies
评价: 还没有评级
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看 荷兰 中Ontspan Sessies 的下载量历史排名。
排名历史显示Ontspan Sessies在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Ontspan Sessies在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 荷兰
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

De Ontspan Sessies zijn ruim 100 audiobestanden bestaande uit geleide meditaties, visualisaties, adem- en ontspanningsoefeningen. Ze zorgen direct voor ontspanning bij jou, de luisteraar.

Ons dagelijks leven wordt voller en voller. De behoefte om regelmatig te ontspannen neemt daardoor toe. Doen we dat niet, dan lopen we de kans op serieuze fysieke en mentale klachten. De meeste mensen nemen nog steeds onvoldoende tijd voor ontspanning. Én weten niet hoe ze zich zo effectief mogelijk goed kunnen ontspannen.

De Ontspan Sessies bieden hierbij een uitkomst. Want op het moment dat jij besluit om naar een Ontspan Sessie te luisteren voel je direct de ontspanning toenemen. En dat kan al in slechts 5 minuten!

De Ontspan Sessies zijn ingesproken door Marieke Anne Kamp en de achtergrond muziek is gecomponeerd door Mark van Riel. Elke Ontspan Sessie is te beluisteren met en zonder achtergrondmuziek.

De Ontspan Sessies zijn onderverdeeld in 8 categorieën: Helend, Activerend, Verbinding, Rust, Fysiek, Magisch, Spiritueel en Mantraffirmaties.

Thema’s die regelmatig terugkomen zijn; (zelf)acceptatie, loslaten van oude patronen en angsten, zelfvertrouwen, bewustwording, liefde, groei, balans, natuur, aanspreken van jouw eigen wijsheid en verbinden met jouw levensenergie.

Elke maandag in de oneven weken wordt een nieuwe Ontspan Sessie geplaatst. De nieuwe Ontspan Sessies vind je onderaan in het scherm bij Nieuw.

Marieke Anne geeft elke maand 2 x een live Ontspan Sessie via webinars. Deze webinars kun je gratis volgen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De opnames van deze webinars worden in deze app geplaatst. Je vindt de video’s van de opnames onderaan in het scherm bij Live. Meld je aan voor een live Ontspan Sessie via www.ontspansessies.nl.

Heb je behoefte aan ontspanning? Zit je hoofd ‘vol’ en wil je meer verbinden met je hart en je gevoel? Wil je spanning en onrust loslaten? Luister dan nu naar een Ontspan Sessie en ontdek wat ‘innerlijke rust’ voor jou gaat betekenen.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。