Semmie

发行商: Semmie.nl
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中Semmie 的下载量历史排名。
排名历史显示Semmie在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Semmie在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Met de Semmie app kun je heel eenvoudig starten met beleggen. Want waarom zou beleggen ingewikkeld moeten zijn? Wij geloven dat iedereen moet kunnen beleggen, ongeacht je kennis of budget.

JE EERSTE STAPPEN IN DE BELEGGINGSWERELD
Semmie bestaat speciaal voor mensen die wel willen beleggen, maar niet zo goed weten hoe... Door de historisch lage spaarrente, is beleggen voor steeds meer mensen interessant. Beleggen kan meer rendement opleveren, maar kent natuurlijk ook risico's.

JIJ BEPAALT WAARVOOR JE BELEGT. WIJ DOEN DE REST.
Waar je ook voor belegt wij geven je de mogelijkheid om dat te doen. Maak met de app eenvoudig meerdere potjes aan voor verschillende doeleinden. Het kost niets extra.

BELEGGEN VANAF €50
Bij Semmie beleg je al vanaf €50. Zo kun je ook met een klein budget je eerste stappen zetten in de beleggingswereld. Wanneer je stort of hoeveel bepaal je gewoon zelf.

AUTOMATISCH BELEGGEN
Jij opent online een rekening. En wij regelen de rest. We begrijpen dat je niet elke dag de beurs wilt volgen. Daarom beleg je bij ons op cruise control.

DUURZAAM
Met de Semmie app beleg je alleen in duurzame aandelen- en obligatiefondsen: beleggingen die goed scoren op het gebied van milieu, mens en goed bestuur.

PERSOONLIJK ANTWOORD, GEWOON ONLINE
Bij Semmie kun je zelf alles online regelen, maar als je hulp nodig hebt stuur je ons gewoon een berichtje. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar via chat, van 08.00 uur tot 22.00 uur. Wij werken niet met chatrobots, maar met echte mensen. Zelf uitproberen? Stuur ons een berichtje via de blauwe chatknop.

beleggen

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Semmie 的看法。
4.5
55 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。