欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Elátkozott Ház以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Elátkozott Ház

发行商: Juhász Csaba
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 中国 中Elátkozott Ház 的下载量历史排名。
排名历史显示Elátkozott Ház在Google Play应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Elátkozott Ház在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Google Play - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Az eső könyörtelenül veri szélvédőd üvegét. Szemedet kidüllesztve, a volánt két kézzel szorítva kémleled magad előtt az utat, de a nedves sötétségen kívül semmit sem látsz. Bár az ablaktörlő ide-oda csapkodva hősiesen küzd a ráömlő vízzel, mégis alul marad, mert az eső egyre ádázabbul zuhog. Kissé csökkented a sebességedet; fényszóróid elkeseredetten kutatják az utat. A fenébe! Átkokat szórsz az ősz öregemberre, amiért erre az istenverte útra irányított téged. Valószínűleg balról vagy még inkább jobbról a második elágazásra gondolt. A vén hülye. Jó viccei vannak! Igaz is, hisz láttad a szemében azt a gonosz csillogást, vagy nem? Azt a baljós tekintetet... De hát ez mégiscsak ostobaság! Egyszerűen rossz helyen kanyarodtál be, és elakadtál a szakadó esőben! Az eső nemsokára eláll - hisz ilyen erővel már nem eshet sokáig -, és akkor majd... VIGYÁZZ!!!
Szélsebesen balra rántod a kormányt, hogy kikerüld a fényszóróid sugarában szinte a semmiből felbukkanó alakot. Kocsid hatalmasat zökken, ahogy átcsúszik a sziklás útpadkán, és végül az árokban köt ki. Mikor magadhoz térsz, megtapogatod a testedet - szerencsére nem sérültél meg súlyosan, csupán apróbb zúzódásokat szenvedtél. Lassan eszedbe jut, mi történt. Az az alak ! Biztosan elütötted - gondolod -, kizárt dolog, hogy sikerült kikerülnöd. Azonnal kipattansz a kocsidból, s közben imádkozol, hogy életben találd. Amint visszafelé mész, ruhád teljesen átázik az esőben az úton. Olyan sötét van, hogy alig látsz. De azt az alakot nem látod sehol!
Megállsz, és végiggondolod, mitévő légy. Vajon biztosan láttál valakit, nemcsak a fény űzött veled rossz tréfát? Igen. Jól emlékszel rémülten feltartott két kezére és fajdalomtól eltorzult arcára, amikor kocsiddal nekicsapódtál. Az arca! Volt valami ismerős az arcában. Igen, felismerted, ő volt az az ősz hajú öregember, aki... Szived kalapálni kezd: nem, -ez lehetetlen! A félelemtől reszketve rohansz vissza a kocsihoz, nagy nehezen bedugod az indítókulcsot és erőteljesen elfordítod.
A motor kettőt köhög, majd leáll. Újra indítasz, de ezúttal már nem is köhög a motor. Két kézzel megmarkolod a kormányt és rángatni kezded, hogy megpróbálj életet lehelni az autódba. Az akkumulátor azonban lemerült. Szemmel láthatóan ma este már nem jutsz ki kocsiddal ebből az árokból. Reménytelen helyzetben vagy, mégis elsősorban az autód izgat. Vajon hol szerzel most segítséget? Minglefordnál láttál egy autószerelő műhelyt, de az legalább harminc kilométerre van. Mintegy válaszul a kérdésedre, fény villan a távolban. Valaki villanyt gyújtott a hálószobájában. Micsoda szerencse! Vagy húsz kilométerre volt a legutolsó ház, és véletlenül épp valakinek a háza közelében robbant le az autód.
Jól begombolod a zakódat, és kinyitod az ajtót. A kocsiból kiszállva most már alaposabban szemügyre veheted a házat. Nem messze tőled, balra egy kocsiút vezet fel a házig, amely jó ötperces gyalogúira lehet. Mire odaérsz, bőrig ázol, de másképp hogyan tudnál telefonálni a szerelőnek? Holnap fontos tárgyalásod lesz,nem késhetsz el. Nem, feltétlenül ott kell lenned. Miután felhívtad a szerelőt, valószínűleg meg is szárítkozhatsz odabenn. Becsapod a kocsid ajtaját, felhajtod zakód gallérját, és elindulsz a ház felé. A felvillanó villám fénye megvilágítja a házat, de te csak az esővel vagy elfoglalva, így nem tulajdonítasz semmi jelentőséget az égi jelnek. A ház öreg - nagyon öreg - és iszonyatosan rozoga. Az ablakban pislákolni kezd a fény. Olyan, mintha bent petróleumlámpa égne, nem villany. Nem veszed észre, hogy a házhoz egyáltalán nem vezet telefonkábel, pedig ha látnád, mindenképpen visszafordulnál. Amikor felmész a lépcsőn a bejárati ajtóhoz, még nem tudod, milyen sors vár rád. A mai éjszakádat nem fogod egyhamar elfelejteni...

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Elátkozott Ház 的看法。
5.0
11 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。