欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Backgammon Go: Live Tournament以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Backgammon Go: Live Tournament

评价:
价格: 免费 支持应用内购买
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中Backgammon Go: Live Tournament 的下载量历史排名。
排名历史显示Backgammon Go: Live Tournament在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Backgammon Go: Live Tournament在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Speel Gratis Backgammon Go Pro online live bord- en dobbelspel nu, de beste gratis online Backgammon App met fair-play-garantie!

Daag je vrienden uit, laat je skills zien, en en clash met spelers over de hele wereld. Verover alle damschijven, meester de backgammonregels, en versla professionele backgammonspelers in een van de leukste, vermakelijkste en populairste strategiebordspellen.

Speel gratis: geniet helemaal gratis van het leukste bord- en dobbelspel! Een van de beste strategiebordspellen ter wereld, online en helemaal GRATIS. Een beter aanbod bestaat niet!

Laat je skills zien: ga de wereld rond, daag verschillende borden van Istanbul tot Moskou tot Texas met verschillende game-modi uit en win de koning van backgammon – koning van alle borden. Daag alle professionele backgammonspelers uit en win de kroon. Wanneer je koning bent, kun je elke minuut munten als inkomen verzamelen. Word een rijke koning!

Verzamel massa’s munten: gok, win, word rijk en laat de wereld zien wie de beste is. Meer weddenschappen, meer munten, meer lol. Wij bieden onze gebruikers de beste ervaring via het goksysteem, dat je kunt gebruiken om met anderen te clashen en hun munten te winnen.

Ga voor de top, ontgrendel nieuwe, spannende inhoud, en verzamel massa’s GRATIS munten – meer dan je je kunt voorstellen in welk poker- of slotsspel dan ook – terwijl je in het backgammonspel vordert. Level-up en voer het bord aan in dit superpopulaire spel.

Speel online: met je vrienden en duizenden spelers over de hele wereld. Je vrienden uitnodigen en uitdagen kan met één klik, of je nou een nieuwe speler of een professional bent. Verbeter je vaardigheden, win iedereens munten, en geniet van leuke spellen!

Speel het spel waar je ook bent: speel op elk apparat en strijd tegen gebruikers op alle platforms. Het is makkelijker dan ooit om op je laptop, telefoon of tablet te spelen, zonder je zorgen te hoeven maken over het verliezen van je game-voortgang. Log in en je gegevens zijn veilig bij ons. We passen goed op onze koningen!

Elegante graphics: jij bent de koning van backgammon en je verdient daarom de beste graphics. Van klassieke dobbelstenen, spintafels en -hallen tot chique seizoensscoreborden: alles is erop gericht de beste ervaring te creëren.

Fair-play, in tegenstelling tot andere backgammon apps: Backgammon Go Online: Gratis Live Bord- en Dobbelspel is een van de meest competitieve en verslavende games, die gebruikmaakt van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat alle dobbelstenen, rollen en matches eerlijk (fair-play) zijn met 100% willekeur en geen bedrog of bugs! Kom bij onze community van miljoenen spelers van online multiplayer games en begin vandaag nog!

Rol de dobbelsteen & kom nu bij de community! Of je het nou Nardi, Narde, Tavla, Acey Deucey, ששבש, طاولة الزهر, нарды of zelfs Bakugan noemt, de geweldige ervaring en competitie zijn universeel in een van de beste en meest uitdagende strategiebordspellen die er bestaat. Meer nog dan bij poker telt hier elke seconde voor winnen, gokken en plezier beleven! En achter de schermen zit de grootste backgammon-community. Deel je strategie en ervaring, en maak contact met gebruikers over de hele wereld die dezelfde interesse delen!

Volg ons op Backgammon Go's officiële pagina's!
Website: http://www.backgammongo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/BackgammonGo/

Privacybeleid:
http://www.backgammongo.com/#/privacy-policy
Algemene voorwaarden:
http://www.backgammongo.com/#/terms-conditions

*Deze game biedt geen gokken met echt geld of mogelijkheden om echt geld of prijzen te winnen. Alle munten in het spel zijn virtueel en slechts ter vermaak. De game is bedoeld voor een volwassen publiek.

go tournaments backgamon nard backgammon free online okey online backgammon online sohbet vlive vlife backgammon board go live backgammon backgammon boards chess pro free backgammon yahtzee free yoda backgammon game go problems best board games

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。