欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Mihai Eminescu, întreaga operă以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Mihai Eminescu, întreaga operă

发行商: AURELIU SURULESCU
评价: 还没有评级
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中Mihai Eminescu, întreaga operă 的下载量历史排名。
排名历史显示Mihai Eminescu, întreaga operă在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Mihai Eminescu, întreaga operă在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române, Asociația Neamunit și Asociația Română de Geopolitică, Geoeconomie și Geocultură au inițiat relansarea gratuită a operei eminesciene în format digital pentru marele public. Proiectul este realizat cu sprijinul Academiei Române, care a conferit drepturile de autor necesare.
Mihai Eminescu este omul deplin al culturii române, iar Academia Română este sanctuarul în care Opera sa este îngrijită. De aceea, aplicația oferită este un semn de maturitate al societății românești contemporane care, ridicându-se deasupra preocupărilor de rutină, își redescoperă astfel unul dintre pilonii perenității sale.
Opera este împărțită pe secțiuni și volume:
1. Poezii (I-V)
2. Literatura populară (VI)
3. Proza literară (VII)
4. Teatru (VIII)
5. Publicistică (IX-XIII)
6. Traduceri filosofice (XIV)
7. Fragmentarium și Addenda (XV)
8. Corespondența (XVI)
În momentul de față sunt disponibile volumele sau capitolele care nu sunt sub formă de fotografie urmând ca, în versiunile ulterioare ale aplicației, să fie adăugate și acestea.
Aplicația are un motor de căutare relativ flexibil, axat pe cuvinte cheie sau expresii, care funcționează atât în interiorul fiecărui volum, cât și în întreaga operă. Totodată, există o bază de date, numită „căutare avansată”, unde întreaga operă poate fi grupată după localitatea în care a fost tipărită prima oară, anul primei publicări sau după volumul ediției de față.
Citatul zilei care, ori de către ori este posibil, redă în ziua curentă un citat din ziua corespunzătoare anului publicării istorice, are rolul de a ancora comparativ cititorul în epocă, dar mai ales în Opera eminesciană.
Prin intermediul unor astfel de tehnologii, Mihai Eminescu și întreaga sa operă pot ajunge în telefonul fiecărui utilizator, indiferent de timpul avut la dispoziție sau de pregătire: de la utilizatori novice (elevi, studenți, sau oameni simpli) interesați de o lectură parțială, până la utilizatori experimentați (intelectuali, academicieni, cercetători) care doresc să analizeze textele din punct de vedere științific.
Prin utilizarea aplicației, publicul va putea depăși clișeele deseori asociate cu numele lui Eminescu și, astfel, va descoperi un reper major și o conștiință națională deosebită. Prin scrierile sale a stabilit cadrul definitiv al limbii române literare și a contribuit la dezvoltarea a numeroase domenii: opera poetică reprezintă 5 volume din 16, în timp ce publicistica (vol. IX-XIII), la care adăugăm Fragmentarium-ul (vol. XV) reprezintă o importantă parte a operei sale. Restul scrierilor sunt constituite din proză, teatru, corespondență și literatura populară. Eminescu a fost un atent culegător al literaturii populare, lui datorându-i-se o bună parte din basmele copilăriei noastre, dar tot el era la curent și cu literatura universală a marilor civilizații antice, cu analizele contemporane pe marginea acestora, cu cele mai recente teorii din științele economice, lingvistică, și nu numai. De particular interes sunt analizele sale privind mecanismul dezvoltării și al subdezvoltării. Vom regăsi la Eminescu prefigurat întreg sistemul teoriilor moderne ale dependenței, care sunt foarte utile pentru înțelegerea plasării unei societăți în ordinea mondială. Paradigma sa a creșterii negative prin selecția negativă a elitelor, legea compensației, sunt încă de mare actualitate. Cititorul cu simțul acut al cotidianului se va regăsi în analizele de extraordinară acuitate și actualitate.

Echipa de proiect:

Ideea aplicației: Radu Baltasiu

Coordonatorul proiectului: Ovidiana Bulumac

Realizarea bazelor de date, stabilirea structurii și introducerea conținutului: Radu Baltasiu, Ovidiana Bulumac, Alin Bulumac, Augustin Poenaru, Ovidiu Solomon

Verificarea conținutului aplicației: Samira Cîrlig, Ioana Drăgoi

Integrarea informatică: Leonard Bușoi, Adrian Catrinoiu, Bogdan Catrinoiu

Elemente de grafică: Alin Bulumac

Design grafic: Ciprian Morega

the opera opera 浏览器 opera magazine pera oper operate

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。