App 排行榜

Search for any app

OK - Al je pasjes in één app!

发行商: OK IT BV
价格: 免费
评价:
兼容性: iPhone

应用排名历史

查看OK - Al je pasjes in één app!在荷兰的下载排名历史。

排名历史显示OK - Al je pasjes in één app!在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪OK - Al je pasjes in één app!在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Alle klantenkaarten en pasjes in één app. Download de OK-app en mis nooit meer korting!

De OK-app is de gratis app die je voordeel en gemak biedt. OK is jouw slimme portemonnee. Voeg eenvoudig alle pasjes toe, van je Albert Heijn Bonuskaart tot je IKEA pas. Zo heb je altijd alles mee en loop je nooit meer voordeel mis! OK maakt winkelen, punten sparen en korting ontvangen weer makkelijk. Alles overzichtelijk in één app. Da’s puur gemak & korting op zak!

Met het starten van deze app ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en cookie policy. Deze vind je op www.ok.app/terms.

● Klantenkaarten toevoegen met de OK-app
Met de gratis OK-app sla je alle klantenkaarten en pasjes uit je portemonnee eenvoudig op. OK werkt als een pasjes app op iedere iPhone. Je scant de barcode van je klantenkaart vanuit de OK-app om deze toe te voegen. Zo heb je je klantenkaarten altijd bij je en loop je nooit meer korting, spaarpunten of voordeel mis. Winkelen, sparen en korting ontvangen wordt zo nét een beetje makkelijker.

● Aanbiedingen en reclamefolders
Aanbiedingen van heel veel winkels gewoon in de OK-app. Zo wordt winkelen weer overzichtelijk! Ook biedt OK jou inspiratie, want we zetten de beste aanbiedingen en deals voor je op een rij. Zo wordt OK jouw persoonlijke, mobiele catalogus die altijd actueel is!

● Tickets bewaren in de OK-app
Bewaar je tickets heel simpel in de OK-app! Niet alleen scheelt dat papier, ook zijn je tickets makkelijk terug te vinden. Tickets toevoegen aan de OK-app kan op twee manieren. Ten eerste door simpelweg de barcode van je ticket te scannen vanuit je OK-app. In andere gevallen kun je na het aankopen van tickets via de bevestigingspagina -of mail kiezen voor ‘zet je ticket in OK-app’. Dan scan je een QR-code waardoor je tickets opgeslagen worden in je OK-app. We sluiten steeds meer ticket partners aan. Hierdoor kom je nu al bij veel musea, pretparken, zwembaden, spa’s, dierentuinen, events en festivals met het ticket in je OK-app binnen.

● Altijd veilig
Wij hechten veel waarde aan veiligheid en privacy en willen onze gebruikers de beste ervaring bieden. Daarom voldoet OK aan de laatste veiligheidsvoorwaarden en is gebouwd in lijn met wetgeving rondom privacy.

Telefoon verloren of gestolen?
Het kan gebeuren dat je jouw smartphone kwijtraakt of dat deze gestolen wordt. Dat is vervelend, maar heeft geen consequenties. Want buiten jou om, kan niemand anders iets met de gegevens in je OK-app. Het enige wat jij moet doen is je account bevriezen. Dat doe je gemakkelijk via onze website: ok.app/nl/help/

Hulp nodig? Wij staan klaar voor je.
We doen er alles aan om al je vragen te beantwoorden. Staat je antwoord niet bij de FAQ of heb je een andere vraag? Neem dan rechtstreeks contact op met de helpdesk van OK. Chat met ons via de chat in de app of stuur een mailtje naar support@ok.app.

Je kunt ons bereiken via onze kanalen:
Website: www.ok.app
Facebook: www.facebook.com/okbetalen
Instagram: www.instagram.com/ok.app

De helpdesk is geopend op onderstaande tijden:
Maandag-zaterdag: 09.00-21.00
Zondag: 12.00-19.00

Zakelijk: aanbiedingen doen via de OK-app? Neem contact op met OK via sales@ok.app.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 OK - Al je pasjes in één app! 的看法。

3.8

753 条评价

Waardeloos

Kan niet eens een account aanmaken. WAARDELOOS

2020年7月1日

Redelijk snel.

Zou nog handig zijn als je de spaarpunten gelijk ziet zoals bij stocard.

2020年6月21日

Foto uit galerij toevoegen

Foto toevoegen uit galerij os zeer wenselijk

2020年7月5日

Veel bugs.

Crashed vaak.Even gekeken bij de deals: nadat ik zag dat de prijzen geen echte deals waren tikte ik op het “terug” pijltje en dat werkte niet. Kon er niet meer uit. Laat maar. En bovendien allemaal overbodige meldingen. Irritante app. Je kan beter je originele apps gebruiken voor de barcodes.

2020年5月26日

Top dit

Heel handig, alles 🐝 de hand 😃

2020年5月19日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。