App 排行榜

查找应用

OK - Pasjes, folders & korting

发行商: OK IT BV
价格: 免费

应用排名历史

查看OK - Pasjes, folders & korting在中国的下载排名历史。

排名历史显示OK - Pasjes, folders & korting在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪OK - Pasjes, folders & korting在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Al je pasjes, reclamefolders, klantenkaarten, cadeaukaarten, kortingen en tickets in één app.

De OK-app is de gratis app die je voordeel en gemak biedt. Voeg eenvoudig pasjes, klantenkaarten, cadeaukaarten, kortingsbonnen en tickets toe. Van je Albert Heijn Bonuskaart en je IKEA pasje tot je VVV cadeaukaart of je Air Miles spaarkaart. Ook je tickets bewaar je gemakkelijk in de app, bijvoorbeeld je ticket van de Efteling. We zetten zelfs de beste reclamefolders, aanbiedingen en deals op basis van jouw toegevoegde klantenkaarten voor je op een rij. Zo heb je altijd alles mee en loop je nooit meer voordeel mis! OK maakt winkelen, punten sparen en korting ontvangen weer makkelijk. Alles overzichtelijk in één app.

● Klantenkaarten en cadeaukaarten toevoegen met de OK-app
Al je pasjes, klantenkaarten, cadeaukaarten en kortingsbonnen sla je gemakkelijk op. De OK-app werkt als een pasjes app op iedere telefoon. Je scant de barcode van je pasjes, klantenkaarten, cadeaukaarten of kortingsbonnen vanuit de OK-app om deze toe te voegen. Zo heb je je ze altijd bij je en loop je nooit meer korting, spaarpunten of voordeel mis. Winkelen, sparen en korting ontvangen wordt zo nét een beetje makkelijker.

● Reclamefolders, aanbiedingen en korting
Je vindt aanbiedingen van heel veel winkels gewoon in de OK-app. Selecteer je favoriete reclamefolders en sla interessante aanbiedingen overzichtelijk op in je lijstje. Zo vind je alles makkelijk terug. Ook biedt de OK-app inspiratie, want we zetten de beste reclamefolders, aanbiedingen en deals op basis van jouw toegevoegde klantenkaarten voor je op een rij. Zo mis je nooit meer korting en wordt de OK-app jouw persoonlijke, mobiele winkelhulp die altijd actueel is.

● Tickets bewaren in de OK-app
Bewaar je tickets heel simpel in de OK-app! Niet alleen scheelt dat papier, ook zijn je tickets makkelijk terug te vinden. Je komt bij musea, pretparken, zwembaden, wellness, dierentuinen, events en festivals met het ticket in je OK-app gewoon binnen.

● Altijd veilig
Wij hechten veel waarde aan veiligheid en privacy en willen onze gebruikers de beste ervaring bieden. Daarom voldoet de OK-app aan de laatste veiligheidsvoorwaarden en is gebouwd in lijn met wetgeving rondom privacy.

● Populaire klantenkaarten en cadeaukaarten die onze gebruikers toevoegen aan de OK-app:
● Albert Heijn bonuskaart
● Kruidvat extra voordeel kaart
● Jumbo klantenkaart
● Air Miles spaarkaart
● IKEA family klantenkaart

Hulp nodig? Wij staan klaar voor je.
We doen er alles aan om je te helpen als je er niet uit komt. Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen via support.ok.app. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de OK klantenservice via support@ok.app.

Meer informatie is te vinden op onze website, Facebook en Instagram.

Met het starten van deze app ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy- en cookieverklaring. Deze vind je op www.ok.app/terms.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 OK - Pasjes, folders & korting 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。