ABC Trenul Alfabet

发行商: Kidsopia
评价: 还没有评级
价格: 免费 支持应用内购买
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中ABC Trenul Alfabet 的下载量历史排名。
排名历史显示ABC Trenul Alfabet在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪ABC Trenul Alfabet在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

ABC Trenul Alfabet este abecedarul interactiv pentru copii preșcolari de la 2 la 7 ani.
Varianta gratuită a jocului oferă accesul la primele 12 litere mari și mici ale alfabetului limbii române urmând ca, dacă micuțului îi face plăcere să mai învețe, să achiziționați în interiorul aplicației restul de litere din alfabet.

● Vagonul Arheologului
Copiii vor descoperi alfabetul limbii române din primul vagon al Trenului Alfabet, alături de arheologul Ordovicius Priscoan, un personaj plin de umor și dorința de a "dezgropa" lucruri noi alături de micuți.
Copiii vor învăța următoarele:
- să denumească literele ajutându-l pe arheolog să curețe artefacte antice
- să formeze litere recunoscându-le astfel forma lucrând în atelierul arheologului la reparaţii de obiecte istorice
- să recunoască litere în vasta bibliotecă de papirusuri pusă la dispoziția micuților de către Ordovicius

Vagonul Arheologului este disponibil în Română, Engleză, Spaniolă și Germană.

● Vagonul Roboților
În cel de al doilea vagon micuții se vor întâlni cu cei trei frați roboți creatori de reclame luminoase. Alături de Steambot, Dieselbot și Electrobot copiii vor învăța procese tehnologice distractive și, fără să își dea seama, vor ști cum se scriu literele.
- Steambot le va arăta copiilor care sunt vectorii de scriere trasând și tăind litere în plăci mari de tablă. Una câte una ele vor fi pregătite pentru următorul proces tehnologic.
- literele proaspăt tăiate vor ajunge la robotul Dieselbot unde vor fi șlefuite pentru a arăta minunat. Copiii îl vor ajuta pe acesta să obțină cele mai strălucitoare litere din alfabet desenând după ghid fiecare literă în parte.
- totul va culmina cu atelierul lui Electrobot: aici micuții vor învăța cum se trasează liber literele ajutându-l pe electricianul vagonului să pună fire, fasunguri și neoane ce vor lumina feeric!

Vagonul Roboților este disponibil în limba Română.

Evoluția le va fi răsplătită cu animații minunate, cu pârâieli și pufneli distractive pentru ca cei mici să nu își dea seama cât de mult au învățat cu adevărat! Obosiți dar fericiți își vor vedea operele strălucind pe acoperișuri celebre din toată lumea.

În curând alte vagoane ale trenului vor fi adăugate pentru ca micuții să se distreze învățând să formeze cuvinte, să descopere litere în contextul cuvintelor, să recunoască auzind literele în cadrul unui cuvânt, să citească cuvinte și mai apoi să își surprindă părinții învățând cum scriu literele!

Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating!

Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

Dorim să oferim o cale amuzantă şi intuitivă de a învăţa cifrele, număratul şi literele, desenatul şi coloratul, mărimi, forme şi imagini, diferenţe şi asemănări, animale şi multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor şi poveştilor noastre.

Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

copii joc tren jocuri

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。