App 排行榜

Search for any app

bol.com Kobo

发行商: bol.com
价格: 免费
评价:
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看bol.com Kobo在荷兰的下载排名历史。

排名历史显示bol.com Kobo在应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪bol.com Kobo在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Hallo!

Leuk dat je de tijd neemt om over de ebook en luisterboeken app van bol.com en Kobo te lezen. In dezelfde tijd kun je ‘m gratis installeren, maar je bent natuurlijk gek op lezen dus ga gerust verder. En raad eens? Wij doen graag een boekje open!

Bol.com & Kobo
We kunnen vertellen over liefde op het eerste gezicht tussen bol.com en Kobo, maar we vertellen liever dat deze samenwerking is opgezet om jouw optimaal van je ebooks en luisterboeken te laten genieten.

Inloggen met bol.com account
Binnen deze app kun je eenvoudig inloggen met je bol.com account. Al je bij bol.com gekochte ebooks en luisterboeken verschijnen dan automatisch in je bibliotheek. Handig!

Luisterboeken luisteren wanneer je maar wil
Luister naar een luisterboek tijdens het autorijden of de afwas doen, tijdens je rondje hardlopen of op de bank. Met de intuïtieve speler in deze app is het heerlijk boeken luisteren als je even je ogen niet kan gebruiken om te lezen.

Ebooks lezen zoals jij wilt
Want dat is het fijne aan een ebook app of ereader: je kunt de leesinstellingen helemaal naar je eigen voorkeur instellen:
o Schermvergrendeling
o Lettergrootte
o Nachtmodus
o Lettertype

Woordenboek-functie
In een ebook stuit je op een woord waarvan je de betekenis niet kent en er lijkt complete chaos te ontstaan. Nee hoor, toch niets aan de hand want precies voor deze situaties heeft de bol.com kobo app een knop met woordenboek-functie. Handig!

Onbeperkt lezen & luisteren
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je via bol.com aanmelden voor Kobo Plus en krijgt een bibliotheek aan boeken in je app. De eerste 30 dagen zijn gratis en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Lezen maarrr!

Ebooks en luisterboeken kopen
Je kunt natuurlijk ook gewoon ebooks per stuk kopen. Zowel bij bol.com als via de app betaal je veilig via iDeal PayPal of creditcard. Ga naar bol.com als je achteraf wilt betalen, met Bancontact/Mister Cash of AirMiles wilt inwisselen.

Lees je ook op een Kobo ereader?
Dan lees je naadloos verder door de automatische synchronisatie. Al je bladwijzers, aantekeningen en markeringen worden gesynchroniseerd. Zo hoef jij jezelf niet meer af te vragen waar je was gebleven.

Ben je na dit alles nog niet helemaal uitgelezen? Installeer dan gewoon de ebook app en lees daar verder, of stuur een mailtje met eventuele vragen naar ebook-app-feedback@bol.com. Daar reageren wij dan op zodat jij weer iets hebt om te lezen.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 bol.com Kobo 的看法。

4.4

35047 条评价

Welk aanbod?

Als je denkt dat je gratis boeken kunt lezen uit de nieuwste boeken top 10 dan heb je het mis. Kobo laat je wel telkens boeken zien waarvoor je moet betalen, maar dat was niet wat ik in gedachten had toen ik een abonnement nam!

2020年11月27日

Sinds laatste update doet app niets meer

Ik probeer boeken te downloaden maar er gebeurt niets. Verversen levert de melding ‘bibliotheek kan niet bijgewerkt worden’. Wat ook hoogst irritant is, is dat op de app op mijn telefoon hele andere boeken gevonden dan via mijn kobo.

2020年11月26日

Slechte toegankelijkheid

Juist mensen met minder zicht zoals ik gebruiken een iPad om makkelijker te kunnen lezen. Maar dan moet je wel de letters kunnen vergroten en dat ontbreekt nu juist in deze app.

2020年11月28日

Matig

Als ik in een boek aan het lezen ben onthoudt de app niet altijd goed waar ik ben gebleven. Vaak moet ik dan doorbladeren en zoeken waar ik gebleven ben..... dat vind ik eigenlijk niet kunnen....

2020年11月22日

Prettig in gebruik

De app is prettig in gebruik, mooi vorm gegeven, niet te ingewikkeld. Nadeel: synchroniseert (nog) niet met dezelfde app op een ander device.

2020年11月21日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。