Boligsiden

发行商: Boligsiden A/S
评价:
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中Boligsiden 的下载量历史排名。
排名历史显示Boligsiden在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Boligsiden在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Skal du i gang med et boligkøb, et boligsalg, eller er du bare nysgerrig efter at se boliger til salg og undersøge, om du skal flytte til en ny bolig? Så er Boligsidens app det rigtige valg for dig. Hent den nu, og giv os en anmeldelse herunder.

NYT HJEM LIGE VED HÅNDEN
Find bolig, når du er på farten eller hjemme på sofaen. Boligsidens app er altid lige ved hånden og hjælper dig, om du er på jagt efter et nyt hus, en ny lejlighed, et nyt sommerhus eller noget fjerde. Her finder du nemt og hurtigt alle boliger til salg i Danmark.

Appen holdes hele tiden opdateret, så du altid kan finde noget nyt og se det aktuelle billede af boliger til salg. Der er forskellige måder, du kan søge ny bolig på. Det er blandt andet:

· Find bolig ved at skrive vej, postnummer, by, kommune eller landsdel i søgefeltet.
· Søg bolig ved at tegne et søgeområde på kortet med din finger.
· Tryk på Nær dig og find den villa, det sommerhus eller den lejlighed, som du står ved lige nu og som har et til salg-skilt i forhaven. Måske er det dit nye hjem?

Ved hjælp af alle metoder kan du nemt finde det rigtige hus, lejlighed eller sommerhus med den rigtige beliggenhed, så du kan komme godt i gang med dit boligkøb.

DIT BOLIGKØB STARTER HER
Husk, at du kan indsnævre din søgning ved at justere pris, boligtype, størrelse og meget mere. Og er du på jagt efter en helt ny bolig, der lige er sat til salg, skal du blot sortere din søgning efter liggetid. Du kan også finde informationer om energimærke, antal værelser, tidligere salgspriser og meget mere.

Opretter du en profil og logger ind, kan du gemme dine søgninger og få overvågning på dine favoritboliger. Og som noget nyt kan du nu også tilmelde dig push-beskeder, så du får besked, så snart der kommer nye boliger til salg i dine gemte søgninger.

Derudover kan du læse nyt om boligmarkedet i appens nyhedssektion. Her udgiver vi dagligt nyheder om udbud, boligpriser, antallet af handler og meget mere. Her kan du også læse særlige artikler, hvor vi præsenterer den flotte villa, den naturskønne landejendom, det helt særlige sommerhus eller den elegante lejlighed.

Kort sagt: Find bolig, søg bolig og start dit boligkøb eller boligsalg med Boligsidens app. Som et ekstra plus er appen gratis, og der er ingen annoncer. Find din næste bolig med Boligsidens app. God fornøjelse med dit boligkøb.

FIND HJEM MED BOLIGSIDEN SIDEN 2009
Boligsiden har været et selvstændigt aktieselskab siden 2009. Boligsiden er ejet af stort set alle ejendomsmæglere og Dansk Ejendomsmæglerforening. Det sikrer, at alle oplysninger altid er opdaterede.

Boligsiden får alle boliger til salg direkte fra ejendomsmægler, og derfor kan du med Boligsidens app finde din næste bolig hurtigere end alle andre steder. Så når du skal have nyt hjem, finder du den lækre villa, den flotte lejlighed eller det charmerende sommerhus lige her.

Download Boligsidens app nu.

find hus hus til salg bolig boliger tils salg kob hus nyt til till alle seas

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Boligsiden 的看法。
3.8
10 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。