Card Sodexo Romania

评价: 还没有评级
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 摩尔多瓦 中Card Sodexo Romania 的下载量历史排名。
排名历史显示Card Sodexo Romania在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Card Sodexo Romania在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 摩尔多瓦
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Instaleaza aplicatia Card Sodexo Romania pentru a beneficia de acces rapid si usor la contul tau Sodexo si a-ti vizualiza pe loc soldul, istoricul tranzactiilor, dar si pentru a vedea locatiile cele mai apropiate de tine sau a recomanda o locatie favorita.

Daca esti beneficiarul unui card de masa Gusto Pass de la Sodexo, atunci aplicatia noastra te va ajuta sa iti monitorizezi constant contul, oriunde te-ai afla. Conceputa pentru a iti facilita accesul la solutiile Sodexo, aplicatia iti ofera un control sporit asupra cheltuielilor efectuate cu Gusto Card, chiar de pe telefon sau tableta, indiferent ca folosesti cardul Sodexo la cumparaturi sau la plata mesei la restaurant.

Cum te ajuta aplicatia Card Sodexo?

Vizualizezi rapid Soldul Cardului
Vizualizezi Istoricul Tranzactiilor tale
Gasesti usor toti partenerii Sodexo
Descoperi o gama larga de promotii
Recomanzi o locatie
Adaugi carduri virtuale
Afli raspunsurile la Intrebarile Frecvente
Ne contactezi direct din aplicatie

Cum functioneaza aplicatia Card Sodexo Romania?
Odata ce ai descarcat aplicatia Card Sodexo si aceasta este instalata pe dispozitivul tau, va trebui sa te inregistrezi, folosind acelasi cont, adica acelasi email si parola, ca in platforma www.cardsodexo.ro. Apoi, activeaza optiunea „Tine-ma logat in aplicatie” din Setari ca sa ramai inregistrat si sa-ti accesezi contul instant, de fiecare data cand redeschizi aplicatia. Tot in Setari, vei gasi si optiunea „Login cu amprenta”, pentru dispozitivele compatibile.

Vizualizeaza Rapid Soldul Cardului
Ai avut vreodata probleme in a-ti reaminti cati bani mai ai pe cardul de masa Gusto Pass? Ai fost macar o data intrebat de casier sau chelner cat mai ai disponibil pe card? Cu aplicatia instalata, nu mai trebuie sa cauti SMS-urile despre Gusto Pass primite dupa tranzactii sau sa intri pe email pentru a verifica soldul. Vezi toate datele de care ai nevoie intr-un singur loc. E atat de usor!

Vizualizeaza Istoricul Tranzactiilor tale
Cu totii stim ca este greu sa ne amintim pe ce am cheltuit banii. Aplicatia Card Sodexo vine in ajutor, oferind acces instant la istoricul platilor efectuate cu bonuri de masa eletronice de la Sodexo, pentru 30, 60 sau 90 de zile, sau pentru un alt interval ales de tine. Il poti chiar descarca sau trimite pe email!

Descopera rapid toti partenerii Sodexo
Cardul de masa Gusto Pass de la Sodexo este acceptat in peste 9,000 de locatii din Romania. Pentru a vedea daca locatia in care doresti sa iei masa sau sa faci cumparaturile accepta tichete de masa pe card, aceasta aplicatie este ideala. In doar cateva momente poti afla unde sa folosesti Gusto Pass Card! Oriunde te-ai afla, in aplicatia Card Sodexo Romania ai acces la o harta cu localizare care iti arata toti partenerii din preajma ta. Astfel, poti sa faci cumparaturi sau sa platesti pentru o masa la restaurant folosind Gusto Pass Card si in alte locuri decat cele cu care esti obisnuit, doar activand Locatia din telefon si cautand in reteaua Sodexo.

Recomanda o locatie
Ai o locatie preferata unde faci cumparaturi des? Sau un restaurant favorit unde iti place sa iei masa? Daca acestea nu se afla deja in reteaua de parteneri Gusto Pass, atunci e simplu sa ne recomanzi locatiile direct din aplicatie.

Afla raspunsuri la Intrebarile Frecvente
Vrei sa stii care sunt toate beneficiile Gusto Pass Card, avantajele folosirii cardului sau tehnologiei contactless? Citeste despre acestea si multe altele, inclusiv cum iti protejezi cardul, ce faci daca l-ai pierdut sau ai uitat codul PIN, intr-o sectiune dedicata aspectelor importante unde adresam cele mai frecvente intrebari si te ajutam sa descoperi cat de usor este sa folosesti cardul Sodexo.

Contacteaza-ne direct
Daca vrei sa ne lasi un mesaj sau ai nevoie de informatii suplimentare legate de tichete de masa electronice de la Sodexo, iti suntem la dispozitie si prin intemediul aplicatiei Card Sodexo Romania. Lasa-ne un mesaj direct in aplicatie si te vom contacta cat putem de repede.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。