Cineplexx Shqipëria

发行商: Cineplexx
评价: 还没有评级
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 阿尔巴尼亚 中Cineplexx Shqipëria 的下载量历史排名。
排名历史显示Cineplexx Shqipëria在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Cineplexx Shqipëria在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 阿尔巴尼亚
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Cineplexx—Bota jonë e kinemasë që nga viti 1967

Cineplexx APP ju udhëheq në botën e filmave dhe të Cineplexx nëpër të gjithë Shqipërinë.

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni i interesuar për ndonjë filma të veçantë apo ndonjë event si Ladies Night, Men’s Night, Dita e Familjes,… me aplikacionin Cineplexx ju merrni të gjithë informacionet e nevojshme. Klikoni në opsionin „Me kujto“ dhe ju do të informoheni rreth çdo filmi në kohë.Ndiqni informacionet më të fundit rreth kinemasë , rezervoni një biletë, shikoni filmat që do të vijnë apo shikoni edhe trailerat e filmave më të fundit. Me biletën që ju do të rezervoni ju do të kurseni kohë duke mos pritur në rradhë në biletarinë tonë.Mjafton të tregoni kodin e rezervimit të celularin tuaj biletarisë sonë dhe ju do të pajiseni me biletën e filmit të dëshiruar.

Funksionet e Cineplexx App

• Biletat: I gjithë programi i kinemasë tuaj të preferuar në një shikim.

• Filma: Informohuni rreth orareve të filmave të dëshiruar si dhe ndiqni faktet interesante rreth aktorëve, përmbajties apo kurioziteteve të ndryshme rreth filmave.

• Kinema: Informohuni rreth programit të kinemase.

• Evente: Vihuni në dijeni rreth të gjithë eventeve në të gjithë Shqiperinë.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。
该应用没有评级……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。