CREDINS online

发行商: CREDINS bank
评价: 还没有评级
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中CREDINS online 的下载量历史排名。
排名历史显示CREDINS online在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪CREDINS online在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

What is CREDINS online?
CREDINS online is one of the most innovative products in the field of electronic payments solutions offered by CREDINS bank (Albania). It enables you to perform a wide range of transactions from internet or your mobile phone.

What kind of transactions?
• Check the balance/detail/statement of your Account/Deposit/Loan/Card
• Internal/Domestic/International Transfer
• Standing Orders/Utility Payments/Bill Payments
• Currency Exchange

---------------------------------------------------------

Çfarë është CREDINS online?
CREDINS online është shërbimi nëpërmjet internetit për të gjithë ju që keni llogari pranë CREDINS Bank (Albania). CREDINS online ju mundëson kryerjen e shërbimeve bankare pa qenë nevoja të jeni prezent në bankë, mjafton të keni një kompjuter, celular, smartphone apo tablet.

Çfarë mund të bëj me CREDINS online?
• Kontrolloni gjendjen e llogarive, kredive, depozitave apo kartave tuaja.
• Paguani fatura si energji elektrike, ujësjellës, telefon etj..
• Kryeni transferta brenda dhe jashtë Shqipërisë.
• Kryeni këmbime valutore shitje/blerje në monedha të ndryshme.

Çfarë sigurie ka CREDINS online?
Siguria e transaksioneve është maksimale, ndaj dhe credins online përdor teknologji sigurie shumë të avancuara. Krahas elementëve të sigurisë aplikohet edhe teknologjia me SMS informues. Ju do të merrni me anë të një SMS-je në celularin tuaj, një kod autorizimi të transaksionit që doni të kryeni. Ky kod vjen i personalizuar dhe e gjithë kjo për të konfirmuar se jeni Ju që po e kryeni veprimin në CREDINS online.

Si e përfitoj CREDINS online?
Shumë thjesht dhe pa asnjë kosto regjistrimi. Mjafton të keni ose të hapni llogari në CREDINS Bank. Ejani në një nga degët tona dhe aplikoni për shërbimin Credins online dhe ju do të pajiseni me një Kod Përdorimi dhe Fjalëkalim. Për të aplikuar për CREDINS online mjafton të keni me vete një dokument identifikimi.

online loan online loans loans online kredi albania online bank online banking online-banking bank loan banka

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。