De Creatieve Routeplanner

发行商: Gonnie Kleine
评价: 还没有评级
价格: 14.99 USD
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中De Creatieve Routeplanner 的下载量历史排名。
排名历史显示De Creatieve Routeplanner在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪De Creatieve Routeplanner在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Het oplossen van complexe problemen, kritisch denken en creativiteit, zijn zowel door het World Economic Forum, als door het onderwijs, erkent als belangrijkste vaardigheden voor de 21e eeuw. Creatief denken is een vaardigheid die zorgt dat je beter in staat bent complexe problemen op te lossen en daarbij kritisch mogelijkheden te onderzoeken.
De Creatieve Routeplanner is een app die de route wijst naar het creatief oplossen van problemen. Je wordt uitgedaagd denkpatronen te doorbreken en daarmee vanuit een ander perspectief naar zijn/haar probleem te kijken. De methodiek is gebaseerd op het Creative Problem Solving (CPS) model, wat op jarenlang wetenschappelijk onderzoek is gestoeld.
Stapsgewijs kan ieder op eigen wijze door het menu. Gestructureerde stappen bieden inzicht en houvast, de werkbladen met opdrachten geven concrete instructies voor het anders benaderen van vraagstukken. Regelmatig wordt er een nieuws-item geplaatst: een nieuwe werkvorm, een interessant onderzoek, een inspirerend artikel.

routeplanner logisches denken routenplanner

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。