App 排行榜

Search for any app

Dead by Daylight Mobile

发行商: Behaviour Interactive Inc.
价格: 免费 支持应用内购买
评价:
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看Dead by Daylight Mobile在中国的下载排名历史。

排名历史显示Dead by Daylight Mobile在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Dead by Daylight Mobile在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Døden er ingen utvei – nå mer enn noensinne.

Det populære overlevelsesskrekkspillet for 4 mot 1 spillere fra PC og konsoll er nå tilgjengelig på mobil – helt gratis! Opplev intensiteten og spenningen i Dead by Daylight overalt, sammen med andre spillere fra hele verden. Spill som en ustoppelig drapsmann eller en av fire overlevende som prøver å unngå en grufull død. Inneholder en rekke figurer, noen av dem fra de mest velkjente skrekkseriene.

DETTE FÅR DU:

OVERLEV SAMMEN … ELLER IKKE: Overlevende kan enten samarbeide med hverandre eller prøve å bli den siste som står igjen. Hvor stor sjanse du har for å overleve, kommer an på om du samarbeider med andre eller går alene. Kan du lure drapsmannen og unnslippe den sikre død?

EN FEST FOR MORDERE: Dead by Daylight henter inspirasjon fra en rekke grøssere. Som drapsmann kan du spille som hva som helst, fra en mektig knivmorder til fryktinngytende paranormale vesener. Mestre hver drapsmanns unike evne til å jakte, fange og ofre målene.

STADIG DYPERE: Hver drapsmann og overlevende har sitt eget fremdriftssystem og massevis av opplåsbare elementer som kan tilpasses din strategi. Erfaring, ferdigheter og forståelse for omgivelsene er viktig når du skal jakte på overlevende eller lure drapsmannen.

EKTE FOLK, EKTE FRYKT: De varierende nivåene og reaksjonen fra ekte mennesker gjør hver eneste økt til et uventet scenario. Du vet aldri hvordan det vil fortone seg. Stemningen, musikken og de gruvekkende omgivelsene utgjør en fryktinngytende opplevelse. Og tar du tiden til hjelp, finner du kanskje ut hva som skjuler seg i tåken.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Dead by Daylight Mobile 的看法。

4.5

91 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。