欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Drømmekvarteret以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Drømmekvarteret

发行商: Farnoush Bassri
评价: 还没有评级
价格: 5.99 USD
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中Drømmekvarteret 的下载量历史排名。
排名历史显示Drømmekvarteret在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Drømmekvarteret在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Drømmekvarteret er mindfulness for børn. De fantasifulde drømmerejser giver en rolig pause i hverdagen og støtter samtidig børnene i at visualisere helt almindelige indtryk og skabe deres egne indre billeder.

Drømmerejserne er opfundet af skolelærer Farnoush Bassri, som i sit arbejde ofte oplevede, at eleverne havde behov for et roligt øjeblik i løbet af dagen. Da børn og forældre begyndte at efterspørge hendes mindfulness-øvelser til brug udenfor skoletid, udviklede hun sammen med psykolog Ditte Sø og producer Frederik Nordsø, de fem rejser som findes i app’en. Hver især giver de fem drømmerejser børnene mulighed for at etablere en pause ved at lukke øjnene, lytte og bruge deres fantasi. Undervejs visualiseres helt almindelige indtryk og fornemmelser som nysgerrighed, kulde, velbehag og varme. Rejserne støtter børn i at lære at slappe af og mærke fornemmelser og følelser, når de skaber deres egne indre billeder. Både modige og mere forsigtige børn kan trygt begive sig ud på eventyr i Drømmekvarteret.

App’en er brugervenlig og kan betjenes af barnet selv. Et engangsbeløb på 50 kroner giver adgang til fem drømmerejser, der varer 5-14 minutter og sammenlagt 50 minutter.

Anbefalinger fra børn og forældre
Jeg har igennem hele mit professionelle virke som musiker, komponist og forfatter til bogen "Ud af musikken" beskæftiget mig indgående med musikkens mange kvaliteter og musikkens magi. Ikke bare som kunstnerisk nydelse eller medrivende soundtrack til fest og farver, men også som katalysator for indre ro, koncentration og fordybelse.

Musik kan på et splitsekund og på fuldstændig magisk vis flytte vores opmærksomhed, vores fokus og vores følelsesliv fra ét univers til et andet, uden at aktivere de intellektuelle filtre, der i hverdagen fylder os med vaner, tro og mistro, ind i mellem på bekostning af det intuitive, på bekostning af inspirationen, på bekostning af ægte fordybelse.

Drømmekvarteret bringer børn i alle aldre i umiddelbar kontakt med den ro, som er så sund for sjælen og som er en uvurderlig kontrast til en ofte hektisk og ihvert fald mættet dagligdag, og jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale projektet, som også mine egne børn har haft umådelig glæde af.

- Benjamin Koppel

Børneudtalelser:
Laura 11 år: Drømmerkvarteret er rigtig dejligt, fordi hvis man er ked af det eller er sur eller sådan noget, så hjælper det, fordi jeg får det ud af min krop og bliver gladere, og når man går tilbage til sin klasse, er man helt afslappet og har det skønt. Ps. Jeg elsker det værksted. Hilsen Laura

Viola 8 år: Drømmekvarteret er dejligt og afslappende, og hvis man er sur og ked af det, bliver man glad. Man falder næsten i søvn, og det er rart. Det er dejligt at ligge ned i skoletiden eller sidde op med lukket øjne. Ps. Jeg elsker det. Kh Viola.

Miel 11 år: Jeg kan godt lide Drømmekvarteret, fordi man næsten falder i søvn og man kan lytte og mærke sin krop.

Molly 10 år: Drømmekvarteret er dejligt. Man får ro i hele kroppen, jeg falder næsten helt i søvn, og jeg elsker det.

Personerne bag Drømmekvarteret

Farnoush Bassri
Folkeskolelærer Farnoush Bassri har læst pædagogisk filosofi på DPU og arbejdet på Freinetskolen i København de sidste seks år. Hun har i mange år har haft praktisk erfaring med udførelsen af mindfulness for børn og testede først idéen til Drømmekvarteret via sit arbejde.

Ditte Sø
Psykolog Ditte Sø har arbejdet med børn og unge, siden hun blev færdiguddannet fra Københavns Universitet. Efter en efteruddannelse i kognitiv terapi for børn og unge var hun med til at opstarte Efterskolen Epos på Als.

Frederik Nordsø
Den anerkendte producer, komponist og musiker Frederik Nordsø har arbejdet med en danske og internationale kunstnere som f.eks. Brandy og Christopher, og han har vundet utallige priser for sit arbejde.

Mikkel Nordsø
Er guitarist på musikken komponeret til Drømmekvarteret.

pause video

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。