DSK MoneyGram

发行商: DSK Bank PLC
评价: 还没有评级
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中DSK MoneyGram 的下载量历史排名。
排名历史显示DSK MoneyGram在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪DSK MoneyGram在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Получавайте и изпращайте бързи MoneyGram преводи през Банка ДСК.

Приложението DSK MoneyGram дава възможност на клиентите на Банка ДСК по сигурен и удобен начин да изпращат/ получават експресни парични преводи в цял свят, чрез партньора ни MoneyGram.

DSK MoneyGram позволява получаването по сметка в Банка ДСК на международни трансфери наредени от всеки един агент на MoneyGram в повече от 200 държави и територии, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.
Активирането на приложението се извършва чрез интернет банкирането на Банка ДСК - ДСК Директ, меню „Смарт приложения“>>DSK MoneyGram.

За получаване на преведените Ви парични средства е необходимо да знаете Референтния номер на превода изпратен до Вас, който да използвате в банков офис или банкомат на Банка ДСК или друг агент на MoneyGram. Всеки потребител на DSK MoneyGram може да получи паричните си средства и онлайн по банкова сметка.

Вграденият калкулатор на такси за MoneyGram преводи позволява да изчислите предварително техния размер в зависимост от сумата и дестинацията за получаване.

При изпращането на парични средства чрез DSK MoneyGram, сумата може да бъде получена до 10 минути от вашите близки хора. Изпращането на превод чрез DSK MoneyGram е достъпно за потребители на електронното банкиране на Банка ДСК, ползващи Тоукън устройство за генериране на динамична парола.

Историята на извършените трансакции изпращане/получаване на парични средства в DSK MoneyGram може да бъде проследявана през предвиденото за тази цел меню.

За получателите на парични преводи е предвидено извършването на проверка и намиране на адреси и агенти в населеното място без да им се изисква регистрация в мобилното приложение.

*За да използвате преводните функционалности на мобилното приложение DSK MoneyGram е необходимо да сте клиент на интернет банкирането на Банката – ДСК Директ.
**Достъп до ДСК Директ може да бъде заявен във всеки банков офис на Банка ДСК.

moneygram dsk bank money transactions gram piggy bank

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。