欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Flytryg以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Flytryg

发行商: Ulrik Pedersen
评价: 还没有评级
价格: 6.99 USD
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中Flytryg 的下载量历史排名。
排名历史显示Flytryg在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Flytryg在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Kontrollér din flyskræk og bliv tryg ved at flyve. Flytryg hjælper dig i luften.

Flytryg er Danmarks ældste og største kursus for folk, der er bange for at flyve. Flytryg har eksisteret siden slutningen af 80’erne og har siden da hjulpet mere end 1500 flyveangste kursister på vingerne.

Flytryg-appen indeholder over 20 videoer, en afslapningsøvelse samt et væld af artikler og illustrationer. Idéen bag appen er, at det, der gør mennesker bange, først og fremmest er usikkerhed og uvidenhed. Appens videoer og artikler forklarer på en letforståelig måde, hvordan en moderne flyvemaskine virker, hvad piloten gør i cockpittet under flyvningen og på jorden før og efter. Samtidig gives en forståelig og håndgribelig forklaring på de psykologiske mekanismer, der sætter ind, når mennesker oplever angst og bliver bange – særligt i forbindelse med flyvning.

Det er pilot Ulrik Lindegaard Pedersen, der er luftkaptajn i SAS og psykolog Torben Kjeldsen, der guider dig igennem alle aspekter af en tryg flyvetur. I appen guider de dig gennem lufthavnens check in-procedurer, hjælper dig med at komme godt på plads i flysædet og giver svar på langt de fleste spørgsmål om flyvning, flyskræk og flyveangst.

Afslapningsøvelsen i appen hjælper dig med at finde ro og slappe af i en situation, der ellers ville virke stressende.

Appen virker offline og i flightmode og kan således bruges under flyveturen – når kaptajnen har sagt god for at tænde for elektronikken. Den kan også bruges til at forberede flyveturen hjemmefra og til løbende at træne og vedligeholde egen flyvefærdighed.

Hvis du lider af voldsom flyskræk, flyveangst eller flyvefobi, er det vigtigt, at du søger hjælp i form af et kursus, terapi hos en psykolog eller lignende; eller at du taler med din læge om symptomerne. Flytryg-appen er ment som en hjælp til at gøre flyveturen tryggere.

Flytryg er de eneste i Danmark, der benytter sig af avancerede flykabine simulatorer – professionelt udstyr, der normalt er forbeholdt uddannelse af luftfartspersonale. Appen udleveres til alle kursister i forbindelse med kurset.

rejse cockpit

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。