App 排行榜

Search for any app

Hardlopen met Evy

发行商: Energy Lab
价格: 免费 支持应用内购买
评价:
兼容性: iPhone

应用排名历史

查看Hardlopen met Evy在荷兰的下载排名历史。

排名历史显示Hardlopen met Evy在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Hardlopen met Evy在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Welkom bij Hardlopen met Evy! Zullen we er samen in vliegen?

Jij zorgt voor een leuke sportoutfit en (draadloze) oortjes, ik zorg voor een verantwoord en haalbaar trainingsschema en ik vertel je in je oor wanneer je mag wandelen, versnellen, vertragen of stoppen. Tussendoor geef ik je leuke tips over een gezonde levensstijl en natuurlijk moedig ik je ook nu en dan aan zodat je blijft volhouden. Kies een doel dat bij jou past, deze app is geschikt voor elk type en niveau van loper.
De app registreert jouw trainingen en houdt alles in een handig overzicht bij. Zo hoef jij enkel te focussen op jouw training. Deel achteraf jouw training op instagram, facebook of een ander netwerk zodat jouw vrienden je mee kunnen aanmoedigen om vol te houden.

- 25 trainingsschema’s van je eerste 5km tot aan de marathon
- opgemaakt door professionele sportcoaches van Energy Lab
- met persoonlijke begeleiding en aanmoedigingen

Krijg toegang tot alle schema’s via een maand- of jaarabonnement. Als nieuwe klant krijg je een gratis proef van 1 week om de app uit te proberen.
Je kan dit abonnement starten en beheren via jouw iTunes-account. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je het minstens 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode opzegt. De verlenging wordt binnen 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode in rekening gebracht op je account. De gebruiker kan abonnementen beheren en automatische verlenging na aankoop uitschakelen op de pagina “abonnementen beheren” in de instellingen van je smartphone/iTunes-account.

Combineer de training met jouw favoriete muziek, of laat mij je inspireren via mijn Spotify afspeellijsten. Laat je door de muziek meeslepen en geniet van jouw sportmoment.
Jouw trainingen worden beloond, niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in de vorm van medailles én punten in de Hardlopen met Evy Club. Elke afgewerkte training wordt op www.hardlopenmetevy.nl omgezet in punten die je kan inwisselen voor exclusieve voordelen. Of ding mee naar mooie prijzen in onze Hardlopen met Evy Club uitdagingen.

Gaan we er samen voor?

Algemene voorwaarden: http://www.hardlopenmetevy.com/app/disclaimer/nl#terms
Website: community.hardlopenmetevy.com
Ondersteuning: community.hardlopenmetevy.com/contact

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Hardlopen met Evy 的看法。

2.3

1030 条评价

Geld kwijt

Erg jammer, op zich een fijne app, de eerste lessen gekocht. Die ben ik na vernieuwing van de app compleet kwijt. Ook alle punten die ik had gespaard om volgende lessen te kopen: kwijt. Qua functionaliteit erg achteruit gegaan. Tijd voor iets anders.

2020年8月19日

Apple Watch

Handige app maar waarom krijg ik m niet te zien op mijn Apple Watch?

2020年9月5日

Ik kom niet meer in de App

Ben ff 2 maanden gestopt en wil weer beginnen maar kom niet meer in de App! Was bezig met 5 km schema les 14... De app verwijst mij door naar een betaling? Hoezo? Groet

2020年9月5日

Met deze app houd je wel vol

Leuke uitdagende trainingen die je vanzelf naar de 5 km brengen. Daarna ook een goede opbouw naar de andere afstanden. Voor beginners en gevorderden top!

2020年9月21日

Helaas

Zoals al eerdere reactie’s hier, ook bij mij het zelfde probleem,Ik heb betaald voor een app waarvoor ik Wéér voor moet gaan betalen! Als ik een tv koop, dan hoef ik voor die tv toch niet weer een keer te betalen na een software update?! Erg slecht! Ook voor mij een andere app

2020年9月15日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。