App 排行榜

Search for any app

Jumbo Extra's

发行商: Jumbo Supermarkten
价格: 免费
评价:
兼容性: iPhone

应用排名历史

查看Jumbo Extra's在荷兰的下载排名历史。

排名历史显示Jumbo Extra's在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Jumbo Extra's在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Vanaf nu zijn jouw boodschappen bij Jumbo Extra’s waard! Met de Jumbo Extra’s app spaar je voor gratis boodschappen, de hoogste korting op uitjes en nog veel meer leuke extra’s. Gewoon door je dagelijkse boodschappen bij Jumbo te doen.

Scan je Jumbo Extra’s pas aan de kassa, spaar punten en wissel ze in. Geniet ook van allerlei extra services, zoals vlotter winkelen via je persoonlijke kassavoorkeuren! Meedoen is gratis, simpel en duurt maar één minuut.

De voordelen op een rijtje
- Altijd en overal je Extra’s pas bij de hand
- Bekijk je puntensaldo
- Alle producten waarop je punten spaart in één overzicht
- Wissel je punten in voor de leukste extra’s
- Winkel vlotter via je persoonlijke kassavoorkeuren
- Spaar samen met je gezin door extra passen te koppelen aan je account
- Wijzig eenvoudig je persoonlijke gegevens
- En…. natuurlijk verrassen we je op je verjaardag met een lekker cadeautje

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Jumbo Extra's 的看法。

3.2

347 条评价

Laadt erg langzaam

Bij slecht internet (mobiel netwerk is erg slecht in de winkel) duurt het 15-20 seconden om de app te laden. Waarom is de laadtijd afhankelijk van de internetverbinding? Dit is geen website. Erg lastig als je in de winkel je barcode wilt scannen en je daardoor de rij ophoudt. Verder goede app!

2020年9月21日

Pas activeren

Nieuwe pas ontvangen, account aangemaakt, nu de pas activeren, krijg als antwoord mislukt, probeer nog een keer of ga na de servicebalie van de Jumbo, die hebben er geen verstand van, bel de klantenservice, welk moment van de dag ik bel, altijd 5 minuten wachttijd. Jammer hier kan ik niets mee.

2020年9月21日

Traagheid

De app opent te traag. Als je in de winkel staat en je wil je code scannen dan duurt het simpelweg veel te lang voordat het beginscherm opent. Daarnaast opent de app te vaak niet. Scherm blijft dan zwart.

2020年9月21日

App werkt niet altijd

Het is nu al voor de tweede keer dat de app niet werkt op het moment dat ik met een overvolle kar voor de kassa stond. Andere apps werken wel, geprobeerd op 4G, maar dat lukt ook niet.En dat terwijl ik heel tevreden was over de app. Leuk om punten te sparen en in te ruilen voor gratis producten. Leuke aanbiedingen etc.Omdat de app niet werkte heb ik geen punten kunnen sparen; er was helaas geen alternatief.

2020年9月18日

Laadt erg langzaam

Bij slecht internet (altijd zo in de winkel) duurt het 15-20 seconden om de app te laden. Erg lastig als je in de winkel je barcode wilt scannen en je daardoor de rij ophoudt. Verder goede app!

2020年9月16日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。