App 排行榜

查找应用

Klikni Jadi / Кликни Јади

发行商: Nikola Dimovski
价格: 免费

应用排名历史

查看Klikni Jadi / Кликни Јади在中国的下载排名历史。

排名历史显示Klikni Jadi / Кликни Јади在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Klikni Jadi / Кликни Јади在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Испорака на јадења од најдобрите ресторани во Македонија

Нашите ресторани се истакнуваат со своите вкусни јадења, приготвени со посебно внимание и висок квалитет. Животот е премногу краток за лоши искуства со храна и затоа ние се грижиме нашите партнери да го одржуваат високиот квалитет на приготвените јадења. Ние ја испорачуваме храната што вие самите ќе ја одберете до вашата врата за помалку од 1 час и ни представува задоволство да ве служиме со високо квалитетни јадења.

Факти за Кликни Јади

Сервисот Кликни Јади е основан на почетокот на 2015 год. и до денес имаме на располагање вкусни јадења од 170 ресторани. Секојдневно сме во преговори со нови ресторани и работиме напорно за да обезбедиме голем избор на вкусни јадења за сечиј вкус.

Тимот на Кликни Јади денес брои над 50 вработени
Довербата ни ја доверија над 170 партнери

Нашата Визија

Ние ќе бидеме префериран партнер на фирмите и компаниите што имаат потреба од кетеринг услуги на работното место. Ние ќе ги служиме нашите клиенти со високо ниво на услуга и навремена достава.

Нашата Мисија

Ние ќе ја исполнуваме потребата за обезбедување на вкусна и квалитетна храна за поединци и компании

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Klikni Jadi / Кликни Јади 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。