App 排行榜

查找应用

Lett Blanding - Quiz For Alle

发行商: Haavard Moland
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看Lett Blanding - Quiz For Alle在中国的下载排名历史。

排名历史显示Lett Blanding - Quiz For Alle在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Lett Blanding - Quiz For Alle在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Endelig er den her, Norges nye quiz-app som alle i hele verden har ventet på! "Lett Blanding" er perfekt for deg som er på hyttetur, på sydenferie eller bare vil ha litt solid hjernetrim! Med mange forskjellige kategorier og tusenvis av spørsmål kommer du til å være opptatt i flere tiår fremover... ihvertfall en god stund.

Vi kommer til å legge ut nye spørsmål og nye kategorier fortløpende, og du trenger ikke engang å laste ned en oppdatering for å motta disse, de kommer rett inn på telefonen eller iPaden din!

Spill alene eller utfordre en venn eller en tilfeldig forbipasserende. For hver runde du spiller får du 15 spørsmål og kan maksimalt oppnå 150 poeng. Disse summene legges sammen hele tiden, slik at om du spiller (og svarer riktig) på mange spørsmål vil du avansere på ledertavlene (GameCenter).

"Lett Blanding" inneholder kategorier som f.eks:
* Lett Blanding (selvsagt)
* Film
* Hovedsteder
* Sport
* For de minste
* Flagg
* Norske Kjendiser
... og som som sagt vil det bli lagt til nye kategorier etterhvert. Dette blir gøy for hele familien, så last ned i dag og se om du kan bli Best i Norge!

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Lett Blanding - Quiz For Alle 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。