App 排行榜

查找应用

Lönekalkylatorn 21

发行商: DataVara AB
价格: 2.99 USD
兼容性: iPhone

应用排名历史

查看Lönekalkylatorn 21在奥地利的下载排名历史。

排名历史显示Lönekalkylatorn 21在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Lönekalkylatorn 21在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Lönekalkylatorn 2021

Lönekalkylatorn 2021 är en vanlig enkel kalkylator men med den helt unika funktionen att den också räknar fram skatt och arbetsgivaravgift med ett klick.

Du väljer själv vilken löneuppgift som ska anges för att räkna fram de övriga. Ange netto- eller bruttolön, preliminärskatt eller arbetsgivaravgift och Lönekalkylatorn 2021 räknar fram alla de andra uppgifterna. Lönekalkylatorn 2021 hanterar alla skattetabeller och kolumner för lön och pension, från år 2010 och fram till idag.

Lönekalkylatorn 2021 klarar alla typer av löneperioder; vecka, tvåveckor, halvmånad, fyraveckor och månadslön och vet du inte vilken skattetabell du skattar efter hjälper Lönekalkylatorn 2021 dig att hitta rätt så länge du vet var du bor!

För företagaren: Ange den totala lönekostnaden och Lönekalkylatorn 2021 beräknar arbetsgivaravgift, bruttolön, preliminärskatt och nettolön med ett klick. Lönekalkylatorn 2021 kan också räkna ”baklänges”. Ange en persons önskade nettolön och få fram företagets totalkostnad inklusive skatt och arbetsgivaravgift. Är din verksamhet ännu så begränsad att du inte har införskaffat ett löneprogram hjälper dig Lönekalkylatorn 2021 att ta preliminärskatten.

För den anställde: Hur mycket får jag i plånboken om min månadslön stiger med 500 kr? Hur mycket betalar jag i skatt och avgifter? Hur många procent av min totalkostnad för företaget får jag och hur mycket tilldelas Skatteverket? Har företaget dragit rätt skattebelopp på min senaste lön? Lönekalkylatorn 2021 ger dig svaren.

Genom att vinkla din iPhone får du också en visuell uppfattning om din lön och skatt.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Lönekalkylatorn 21 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。