欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Lunar Way - Budget & Opsparing以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Lunar Way - Budget & Opsparing

发行商: Lunar Way
评价:
价格: 免费
兼容性: iPhone, iPad & Apple Watch

应用排名历史

查看 丹麦 中Lunar Way - Budget & Opsparing 的下载量历史排名。
排名历史显示Lunar Way - Budget & Opsparing在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Lunar Way - Budget & Opsparing在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 丹麦
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Med Lunar Way får du en gratis konto, en lækker app og et stilrent, sort Visa-kort, alt sammen til nøjagtig 0 kr.

Hos Lunar Way nytænker vi hele banking-oplevelsen. App'en er designet fra bunden, med et kompromisløst fokus på din digitale brugeroplevelse. Vi har derfor gjort det en hel del lettere for dig at håndtere dine penge og meget mere simpelt at forstå din økonomi. På samme tid har vi gjort det motiverende at spare op og visuelt appellerende at tjekke din konto - når du vil, og hvor du vil.
Vi har ingen filialer – vi eksisterer udelukkende som en app på din telefon. Lunar Way er nemlig for dig, der ikke gider at bøvle med besværlige betalinger af regninger, kedelige kontooverførsler og gammeldags rådgivning i banken. Det er til dig, som lever livet, selvstændigt og uafhængigt. Det bedste af det hele: Det er gratis, og du kan sagtens have din eksisterende bank ved siden af, uden at det påvirker noget som helst. Så hent app’en, prøv os af, og oplev, hvordan vi mener, at penge skal håndteres i dette årtusinde - vi er sikre på, du vil opdage, at du faktisk ikke behøver andet.
Første gang du åbner app'en, søger du om at blive bruger. Du skal bruge NemID og billedlegitimation. Det tager kun fem minutter. Fire, hvis du er hurtig. Så er du i gang!

Lunar Way Privat:
· Lunar Way Black Card: Visa Debit
· Mål: Spar nemt op til det, som du drømmer om
· Spend: Hurtigt overblik over dit forbrug
· Overførsler: Kontooverførsler og faste overførsler
· Pay My Bill: Vi sørger for, at dine regninger bliver betalt til tiden
· Freeze Card: Frys kortet midlertidigt via app'en
· Support: Få live support direkte i app’en

Tillægsprodukter:
Med et Travel Card fra Lunar Way slipper du for de skjulte gebyrer i udlandet. Travel Card er et Mastercard, som du får serveret i et stilrent design. Dit Travel Card gælder også på udenlandske webshops!
Travel Card inkluderer:
· 0 kr. i hævegebyr
· 0 % i transaktionsgebyr
· Følgende valutaer: SEK, NOK, GBP og EUR.

Hvis du skal rejse til lande, som ikke dækker ovenstående valutaer, så sæt app´en til EUR, så sparer du stadig penge sammenlignet med dit normale betalingskort.

Du kan samtidig få kredit på abonnement. Det er vores bud på en transparent og overskuelig måde at have flere penge til rådighed, når du har brug for det:
Kredit på abonnement:
· 10.000 kr. el. 20.000 kr.
o Variabel månedlig ydelse
o Ansøg og opsig kreditten fra dag til dag
o Du betaler kun for de dage, du har kreditten til rådighed
o Til- og fravælg kreditten efter behov
o Ansøg og få svar indenfor 24 timer direkte fra app'en

Vi kræver ikke, at du skifter bank. Du kan sagtens være Lunar Way-bruger uden at skulle skifte bank eller ændre noget i dit nuværende bankforhold. Det er nemt, enkelt og ganske uforpligtende.
Lyder det bare en smule interessant? Hent app’en, og giv os et skud.

Rent teknisk bliver du kunde hos Nykredit, som er vores partnerbank. Dvs. at dine penge er sikret på samme måde som i andre danske banker. Men rent praktisk bliver du Lunar Way bruger, og det er vi ret glade for!

Hold dig opdateret på www.lunarway.com, og følg os på de sociale medier, hvor du kan blive skarpere end vennerne på alt fra money hacks til rejsetips:

Facebook: @LunarWay. Her kan du finde alt fra nyheder, videoer og en god debat inden for finans, tech og rejser.
Instagram: @lunarway. Vind fede præmier, få money hacks og se underholdende takeovers med eksperter og influencers.
Snapchat: @thelunarway. Følg med bag kulisserne i det pulserende startup miljø hos Lunar Way, hvor du kan få et indblik i tech, design og iværksætteri!
Twitter: @lunarway. Vi tweeter om de seneste fintech nyheder, udviklinger og forholder os til mediebilledet inden for den teknologiske og finansielle branche.
LinkedIn: Lunar Way. Connect med os på LinkedIn og få et dybere indblik i Lunar Way som organisation, strategien bag projekterne og nye jobmuligheder.

app of the week budget money finance budget free app of the week lifestyle finance lunar way matters atomas banking kredi apps that make money banking app budeget budget my trip budget organizer budgeteer clean budget make money on phone make money online mbanking

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Lunar Way - Budget & Opsparing 的看法。
4.6
1,268 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。