App 排行榜

Search for any app

Microsoft Whiteboard

发行商: Microsoft Corporation
价格: 免费
评价:
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看Microsoft Whiteboard在中国的下载排名历史。

排名历史显示Microsoft Whiteboard在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Microsoft Whiteboard在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Microsoft Whiteboard er en kombination af intelligent lærred, hvor teams kan forestilles sig, skabe og samarbejde visuelt via skyen. Udviklet til pen og touch, så du kan skrive eller tegne lige så jævnt som med håndskrift, mens du automatisk genkender og transformerer figurer og tabeller, når du tegner. Det udvider samarbejdet ved at give alle teammedlemmer mulighed for at redigere og kommentere direkte på lærredet i realtid, uanset hvor de er. Og alt dit arbejde forbliver sikkert i skyen, klar til at blive plukket fra en anden placering eller enhed.

– Opret frit, arbejd naturligt –
Microsoft Whiteboard er et uendeligt lærred, hvor fantasi har plads til at vokse: tegn, skriv, tilføj gule sedler eller et billede, stabl tingene, flyt dem rundt – det er alt muligt. Den første håndskrevne brugergrænseflade fra tastaturet frigør dine ideer fra tasterne, og teknologien om intelligent håndskrift transformerer dine kruseduller til flotte tabeller, figurer og linjer, der kan kopieres, sættes ind og kombineres med andre objekter.

--Samarbejd i realtid, uanset hvor du er –
Microsoft Whiteboard bringer hvert medlem af teamet sammen, uanset om de er samlet om en berøringsskærm i vægstørrelse eller arbejder på deres egne enheder i hele verden. På lærredet kan du se, hvor andre er i realtid, og starte håndskrift i det samme område – eller ikke. Det handler om at få alle på samme side eller tavle.

--Gem automatisk, fortsæt uden problemer –
Glem at tage billeder af dine whiteboards eller marker dem med "Slet ikke". Med Microsoft Whiteboard gemmes dine brainstorming-sessioner automatisk i Microsoft Cloud, så du kan fortsætte med at genoptage det sted, hvor du slap, hver gang – og når som helst – inspiration bliver det næste.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Microsoft Whiteboard 的看法。

3.5

208 条评价

发热太严重了 赶紧修复一下吧

之前用的好好的 更新完之后 发热很严重

2020年7月31日

挺好用的

各方面都挺好的,用起来也很方便,就是不可以设置画布大小,导出来的图片,右边就是一大片空白,希望可以有这个调整画布大小的功能。

2020年8月5日

万人血书离线模式

我知道同步卡顿是我网的问题,但是真的很让人火大,时而书写流畅,时而卡的想哭,真的希望设计者给予离线模式,让我愉快的把大流程图画完好吗?

2020年7月16日

太卡了

虽然一直很喜欢微软的软件,但是这款Whiteboard是真的不如Microsoft Word,太卡了

2020年7月22日

这款软件超赞

非常喜欢这款软件的设计,我在Windows上使用了很久,帮助了我很多,尤其是疫情期间上网课时。但目前iPad上的使用体验还是比不上Windows上的,希望开发者能不断完善。主要影响使用体验的是白板上的内容变多时,尤其是加了一些插件,模版,用起来真的特别卡,不知道别人有没有这个问题?我的机型是iPad Pro。

2020年7月11日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。