App 排行榜

查找应用

Mojot A1

发行商: Vip operator DOOEL
价格: 免费

应用排名历史

查看Mojot A1在中国的下载排名历史。

排名历史显示Mojot A1在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Mojot A1在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.


Мојот A1 ги нуди следните можности:


А1 постпејд корисници:
- следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,
- приказ на состојбата на A1 Net Sef и Опција за размена,
- приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,
- приказ на моменталната состојба за тековен месец како и детален приказ,
- плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,
- активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


А1 припејд корисници:
- следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,
- важност на Вашата SIM картичка и статус на Вашиот припејд број,
- активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,
- SOS надополнување од пријател,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.

Доколку до сега сте креирале кориснички профил на Мојот Vip, можете истиот да го користите за најава на мобилната апликација Мојот A1.

Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Mojot A1 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。